TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Braitwait Saat Hakkında

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Braitwait Saat Hakkında

Mesaj aeo » 05 Ara 2015, 21:46

Merhabalar, ben yeni üyeyim, soru sormak için üye oldum daha doğrusu.

Ben saat ararken gözüme Daniel Wellington saatler çarptı. Araştırdım TR'de satılmıyormuş, ekşi sözlükte yorumları okurken bir yazarın Brathwait ile karşılaştırmasını gördüm. Sonrasında hem ucuz olması hem de Braitwait saatin tasarımının daha çok hoşuma gitmesi nedeniyle bu marka saat almak için girişimlere başladım.

Saat TR'de satılmıyor zaten perakende de satılmıyor, online satıyorlar, bu şekilde ucuza sattıklarını söylüyorlar hatta üreticisi.
Benim bu başlığı açma amacım Daniel Wellington ve Braithwait mukayesesi yapabilecek olan var mı? Braithwait hakkında bilgisi olan var mı? merak etmemdi.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Ayrıca forumda okudum biraz ama bu saati UPS kargo ile yolluyorlar NewCastle/GB'den, TR'ye gelmesi sürecinde sorun yaşar mıyım ? Daha önce yurtdısından saat satın alan arkadasların da fikrini almak istiyorum. Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
aeo

Re: Braitwait Saat Hakkında

Mesaj fvzbln » 15 Nis 2016, 10:38

saati aldınızmı bilgi verebilirmisiniz aynı soruları bende merak ediyorum ??
Kullanıcı avatarı
fvzbln

Re: Braitwait Saat Hakkında

Mesaj Star » 15 Nis 2016, 16:52

Arkadaşlar Brathwait' den bahsediyorsunuz sanırım. Bir ingiliz markası. Sade tasarımları var fakat yurtdışından alım hakkında ekstra ücretler çıkar mı bilemiyorum. Yine de bileğinize takmadan saat almamanızı öneririm. Sekford da tasarım olarak benzer bir marka. O da ingiliz. Bakabilirsiniz. Onun da tr de satışı yok sanırım. Tissot ya da mondaine de düşünebilirsiniz bu fiyat aralığında. Tr de satışları da var :champ:
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners