TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PRS516 Automatic Aldım / Görüşlerinize İhtiyacım Var

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot PRS516 Automatic Aldım / Görüşlerinize İhtiyacım

Mesaj Clk » 04 Ara 2015, 17:22

USA'da olsaydi saatinizi yikadiktan sonra mikrodalga firinda kurutmayin yada saatinizi kurutucuya atmayin gibi uyarilarda olabilirdi :D

Gerekli uyarilarin tamami yazilmis. Saat icin ayrica tebrikler :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj SeRxx » 04 Ara 2015, 17:26

Ek olarak; çalışıyor olsa bile takmadan önce de 3-5 kez tepeden kurup öyle takabilirsiniz. Güle güle kullanın :champ:

kilimanjaro yazdı:Kolunuzda hareket halindeyken zaten kendi kendine kurulacaktır.Eğer saat durmuş ise tepeyi 10-15 kez çevirin , saat çalışmaya başlar sonra saatınızı ayarlayın ve kullanmaya devam edin.Hayırlı olsun.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj enoman » 04 Ara 2015, 17:26

Clk yazdı:USA'da olsaydi saatinizi yikadiktan sonra mikrodalga firinda kurutmayin yada saatinizi kurutucuya atmayin gibi uyarilarda olabilirdi :D

Gerekli uyarilarin tamami yazilmis. Saat icin ayrica tebrikler :champ:

hahaha :D evet haklısınız ama işte Türkiye'deyiz üste para almadıklarına şükrediyoruz :D
peki sizin Extreme serisi hakkında bir bilginiz var mı üstad?Acaba bunu mu alsaydım diyorum halen?

Resim
Kullanıcı avatarı
enoman

Mesaj kilimanjaro » 04 Ara 2015, 17:26

enoman yazdı:
kilimanjaro yazdı:Kolunuzda hareket halindeyken zaten kendi kendine kurulacaktır.Eğer saat durmuş ise tepeyi 10-15 kez çevirin , saat çalışmaya başlar sonra saatınızı ayarlayın ve kullanmaya devam edin.Hayırlı olsun.

Bu kadar basit yani.Çok teşekkür ederim üstad.otomatik saati dinlemek bile ayrı bir zevkmiş.Daha iyileri sizlerin olsun :) :thumbup:

Hayırlısı ... inşallah olur saygılar :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj enoman » 04 Ara 2015, 17:28

SeRxx yazdı:Ek olarak; çalışıyor olsa bile takmadan önce de 3-5 kez tepeden kurup öyle takabilirsiniz. Güle güle kullanın :champ:

Çok sağolun forumun üstadlarından yeni şeyler öğrenmek çok güzel.Siz ne dersiniz peki ben şuna takıldım biraz bu saat mi yoksa Extreme mi?
Kullanıcı avatarı
enoman

Mesaj Clk » 04 Ara 2015, 18:33

Extreme versiyonu ile almis oldugun standard versiyon arasinda teknik olarak hicbir fark yok. Ikisi de ayni mekanizmayi kullaniyor.

Arada ki fark dizayn farki ve incelememis olsamda tahminim kasa capi farki. Extreme senin kolunda siritacak bir saat. Dolayisi ile dogru tercih yapmissin :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj enoman » 04 Ara 2015, 18:38

Arkadaşlar ufak bir araştırmadan sonra doğru seçimi yaptığımdan emin oldum,bendeki model 1200$ iken, Extreme 1000$'a bulunabiliyor amazon.com'da.(Extreme'de hangü günde olduğunuzu belirten gösterge de yok,kayışı da çelik değil,ben deri kayışı extra almıştım)

Extreme: http://www.amazon.com/Tissot-T079427270 ... B00KIN9VJK

Bendeki model: http://www.amazon.com/Tissot-T044614210 ... CZ4TWZ4TGA

LİNKLER NEDEN GÖZÜKMÜYOR ANLAYAMADIM.
Kullanıcı avatarı
enoman

Mesaj enoman » 04 Ara 2015, 18:42

Clk yazdı:Extreme versiyonu ile almis oldugun standard versiyon arasinda teknik olarak hicbir fark yok. Ikisi de ayni mekanizmayi kullaniyor.

Arada ki fark dizayn farki ve incelememis olsamda tahminim kasa capi farki. Extreme senin kolunda siritacak bir saat. Dolayisi ile dogru tercih yapmissin :thumbup:

Aynen dediğiniz gibi üstad,bileğim kalın dolayısıyla diğer model kolumda sırıtırdı gibi gözüküyor,bu model ise daha büyük duruyor ve koluma tam oturdu.Teşekkür ederim ilginize.
Kullanıcı avatarı
enoman

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 69 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners