cagatay10 yazdı:Bu Omega-Tag Heuer karsilastirmalari ne kadar artmaya basladi forumda son birkac haftadaBen Aquaracer'in Hydroconquest'ten aman aman bir farki oldugunu dusunmuyorum acikcasi. O yuzden PO'ya yonelmekte ya da mevcut saati kullanmaya devam edip parayi cebinizde tutmakta fayda var.
uzbey33 yazdı:Hydroconquest, Aquaracer, PO, Submariner. Tam bir TSF sarmali. Ben bu segmentlerde farkli saatlere de yonelinebilmesi taraftariyim ama bizde olmuyor malesef. Sanirim bunda ulke kosullari etkili. Almanya saat forumunda kolunuzdaki saat bolumunde neredeyse ayni saati bir daha gormeden onlarca hatta yuzlerce sayfa gidilebiliyor. Hic gormedigim farkli saatler, butik markalar. Hozburun gibi yuzlercesi oldugunu dusunun
PRS516 unutulmuş, her segmentin genel beğenilen saatleri mevcut ama çeşitliliğin artması biraz da ulaşabilirlikle alakalı tabii kiuzbey33 yazdı:Hydroconquest, Aquaracer, PO, Submariner. Tam bir TSF sarmali. Ben bu segmentlerde farkli saatlere de yonelinebilmesi taraftariyim ama bizde olmuyor malesef. Sanirim bunda ulke kosullari etkili. Almanya saat forumunda kolunuzdaki saat bolumunde neredeyse ayni saati bir daha gormeden onlarca hatta yuzlerce sayfa gidilebiliyor. Hic gormedigim farkli saatler, butik markalar. Hozburun gibi yuzlercesi oldugunu dusunun
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 221 misafir
|