TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Omega İkilemi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tag Heuer Omega İkilemi

Mesaj cagatay10 » 04 Ara 2015, 11:15

Bu Omega-Tag Heuer karsilastirmalari ne kadar artmaya basladi forumda son birkac haftada :) Ben Aquaracer'in Hydroconquest'ten aman aman bir farki oldugunu dusunmuyorum acikcasi. O yuzden PO'ya yonelmekte ya da mevcut saati kullanmaya devam edip parayi cebinizde tutmakta fayda var.
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Mesaj eyimen » 04 Ara 2015, 12:13

Aklınızda hangisi varsa onu alın. Her satis sizin icin vakit ve nakit kaybi olacaktir. Ama kendi adima ben farkli segment'lerin saatini kullanmak istiyorum. Ama bunun sebebi hic acelemin olmamasi da olabilir. Aquaracer kullanicisi olarak, Hydro'yu da farkli yerlerde epey inceledim. Arada iscilik farki oldugu kesin. Ama makina olarak ayni seviye makina kullaniyor. Sapma degerleri de okudugumuz ve gordugumuz kadariyla oldukca yakin. Tabi PO inhouse harika bir makina ve farkli bir segment olacak sizin icin.
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj Archimed » 04 Ara 2015, 12:35

Resimler konuşup fikir versinler diyelim mi?

Resim

vs

Resim

Tabi bir de

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj izmeil » 04 Ara 2015, 12:51

cagatay10 yazdı:Bu Omega-Tag Heuer karsilastirmalari ne kadar artmaya basladi forumda son birkac haftada :) Ben Aquaracer'in Hydroconquest'ten aman aman bir farki oldugunu dusunmuyorum acikcasi. O yuzden PO'ya yonelmekte ya da mevcut saati kullanmaya devam edip parayi cebinizde tutmakta fayda var.

Aynen katılıyorum
Kullanıcı avatarı
izmeil

Mesaj uzbey33 » 04 Ara 2015, 12:55

Hydroconquest, Aquaracer, PO, Submariner. Tam bir TSF sarmali. Ben bu segmentlerde farkli saatlere de yonelinebilmesi taraftariyim ama bizde olmuyor malesef. Sanirim bunda ulke kosullari etkili. Almanya saat forumunda kolunuzdaki saat bolumunde neredeyse ayni saati bir daha gormeden onlarca hatta yuzlerce sayfa gidilebiliyor. Hic gormedigim farkli saatler, butik markalar. Hozburun gibi yuzlercesi oldugunu dusunun :thumbup:
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj Clk » 04 Ara 2015, 13:20

Uzbey33, verdigin örnek (Almanya) cok dogru olmakla beraber Türkiye'de ki saat kültürünün gelisebilmesi ve Almanya standardlarina gelebilmesi icin bu asamalardan gecilmesi gerekiyor.

Arti butik markalarin cogu zaten Alman! Stowa, Tourby, Laco, Steinhart, UTS, Dornblüth & Son v.s. v.s.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Alcest » 04 Ara 2015, 13:34

uzbey33 yazdı:Hydroconquest, Aquaracer, PO, Submariner. Tam bir TSF sarmali. Ben bu segmentlerde farkli saatlere de yonelinebilmesi taraftariyim ama bizde olmuyor malesef. Sanirim bunda ulke kosullari etkili. Almanya saat forumunda kolunuzdaki saat bolumunde neredeyse ayni saati bir daha gormeden onlarca hatta yuzlerce sayfa gidilebiliyor. Hic gormedigim farkli saatler, butik markalar. Hozburun gibi yuzlercesi oldugunu dusunun :thumbup:

Kesinlikle katılıyorum. Birçok kişi riske girmeyip forumda çokça görülen saatlere yöneliyor. Paylaşımlarda bir döngü görülebiliyor bu yüzden. Bu sebeple Kerim Bey'in Tisell'i epey beğenildi ve heyecan yarattı mesela. Sayın clk'nın Perrelet'i, dün kutu açılışı yapılan JeanRichard da iyi geldi :thumbup: Bu tarz farklı çıkışlara ihtiyaç var :D
Kullanıcı avatarı
Alcest

Mesaj Maybek » 05 Ara 2015, 00:18

uzbey33 yazdı:Hydroconquest, Aquaracer, PO, Submariner. Tam bir TSF sarmali. Ben bu segmentlerde farkli saatlere de yonelinebilmesi taraftariyim ama bizde olmuyor malesef. Sanirim bunda ulke kosullari etkili. Almanya saat forumunda kolunuzdaki saat bolumunde neredeyse ayni saati bir daha gormeden onlarca hatta yuzlerce sayfa gidilebiliyor. Hic gormedigim farkli saatler, butik markalar. Hozburun gibi yuzlercesi oldugunu dusunun :thumbup:
PRS516 unutulmuş, her segmentin genel beğenilen saatleri mevcut ama çeşitliliğin artması biraz da ulaşabilirlikle alakalı tabii ki
Kullanıcı avatarı
Maybek

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 221 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners