İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Herkese tek tek tesekkürler arkadaslar Biraz acele ile yazildigindan ikilemeler v.s. mevcut kusura bakmayin
Aslinda saat üzerine yazilabilecek daha cok sey var. Mesela double rotor olmasina ragmen sesinin ETA 7750'li bir saat kadar olmasi. Bunu yazarken saate övgü olarak algilanmasin! Bence ETA'lar saat sektörünün dizel motorlari. Rotorlari cok gürültülü. Dolayisi ile mekanizmanin degil ama kadran üzerinde ki rotorun cikarttigi ses kötünün iyisi
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Clk'nın yazdığı incelemeler "insana gidip şu saati almalıyım" dedirtiyor." Yani bir açıdan tehlikeli Ama ben kendimi tehlikede görmüyorum o başka. Eline sağlık, güzel bir inceleme klavyeye almışsın. Ama daha önce de dediğim gibi bu inceleme bir video isterdi. Clk kusura bakmazsa bu eksiği youtube ile ben tamamlamış olayım.