ysrFCB yazd覺:Sub 116610 date almistim ve bir date penceresinde numaranin yaninda leke vardi gittim gosterdim saati iade almadilar garanti kapsaminda date penceresini degistiler ama malesef degisme esnasinda arka kapak cizikle doldu daha iki gunluk saati ve tum hevesim gitmisti, bence saati komple degistirmeye israr edin
ysrFCB yazd覺:Sub 116610 date almistim ve bir date penceresinde numaranin yaninda leke vardi gittim gosterdim saati iade almadilar garanti kapsaminda date penceresini degistiler ama malesef degisme esnasinda arka kapak cizikle doldu daha iki gunluk saati ve tum hevesim gitmisti, bence saati komple degistirmeye israr edin
Clk yazd覺:Siz Rolex'leri bayiden mi aliyorsunuz yoksa Mahmutpasa'da tezgahtan mi ben anlamadim ki!
Yasadigim yerde saatte sorun oldugu zaman sadece Rolex'in kendisi bakiyor. Wempe, Bucherer, Blome gibi yillardir bu isi yapan sirketler bile ellemez hatta red ederler.
En basiti, eger herkes Rolex'i eline aliyor olsaydi sizce bu kadar az mi modifiyeli (kadran degisiminden bahsediyorum) Daytona olurdu piyasada?
aynen oyle ve bayisinden aldim sirf o saatan arkadasi sevdigim icin bisey demedim ama icim doluydu gittim baska subesine bana diyorki arka kapaga bi polisaj atariz durum cozulur sakin olun, hic cevap vermeden ciktim cunku sonrasi kotu olucakti hakliyken haksiz duruma dusmek istemedimAlcest yazd覺:ysrFCB yazd覺:Sub 116610 date almistim ve bir date penceresinde numaranin yaninda leke vardi gittim gosterdim saati iade almadilar garanti kapsaminda date penceresini degistiler ama malesef degisme esnasinda arka kapak cizikle doldu daha iki gunluk saati ve tum hevesim gitmisti, bence saati komple degistirmeye israr edin
Nas覺l 癟izikle doluyor ya nas覺l garanti, nas覺l servis bu? stelik Rolex'ten bahsediyoruz. Ben 羹st segment markalar覺n servisi daha d羹zg羹n olur diye d羹羹n羹yordum.
Say覺n o2o umar覺m deitirebilirsiniz saatinizi.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 259 misafir
|