Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Güzelim başlık, hiçbir foto görünmüyor . Sedir hocam belki bir ara bakım yapıp başlığı günceller, benim gibi foruma katılmakta 3-5 sene geç kalmış insanlara faydalı olur. Seiko 5 ve Lindebergh'i özellikle göremediğim için kudurdum onu söyleyeyim
Sebebi zamanında fotoğrafları yüklediğim imageshack. Israrla o paralı üyelik istedi, ben vermedim sonuç bu. Sanırım daha birçok kişinin başına gelecek bu durum. Bir gün, topluca yeniden fotoğraflarım neden olmasın? Hem böyle bir istek gelince sebep de bulunmuş olur. Teşekkürler redbaron.
Cevabınızdan aldığım cesaretle Lindebergh'li yıllarınızla ilgili, saatin kullanımıyla ilgili, Longines Heritage collection'la ilgili bir iki cümle için belki bir iki yeni foto için sıkıştırayım sizi