TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

6000 TL Bütçe İçin TAG Heuer / Oris / Diğer Markalar Seçim?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TAG Heuer ve Oris Seçim?

Mesaj Jazz » 17 Eyl 2010, 15:18

ben de tag heuer carrera yı tavsiye ederim..yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ve en ufak bir problem yaşamadım. İşçiliğinin oldukça kaliteli olduğunu düşünüyorum ayrıca tarz konusunda razz a katılıyorum. Hem spor kıyafetlerle hem de takım elbiseyle çok rahat takılabilecek ve şık duran bir saat..

Oris kullanmama karşın bir dönem almayı düşündüğüm için saatçilerde bazı modellerini uzun uzun inceledim ve (bu benim şahsi fikrimdir) işçilik anlamında tag heuer kadar başarılı olmadığını düşünüyorum..ama bu iafdem yanlış yorumlanmasın oris çok kaliteli bir marka..

panerai hayranı biri olarak panerai base önerisine katılıyorum ..Navitimer çok güzel bir model ama iwc pilot chrono yu bu fiyata alabileceğinizden pek emin değilim..benim gördüğüm bayi fiyatları 6000 Eur civarinda türkiyede..%50 indirim mümkün olur mu bilemiyorum...
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj Clk » 17 Eyl 2010, 15:49

Pilot Chrononun fiyatinin 3750 ile 4000 Euro arasinda olmasi lazim. Dopel chrono'dan bahsetmiyorum ben.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Jazz » 17 Eyl 2010, 16:06

3717 kodlu saatten bahsediyorsak ben 6000-6500 eur civarı diye biliyorum ama haftasonu pırlant a gidip sorarım...

http://catalog.iwc.com/product-detail.aspx?param=IW371701&languageCode=EN&countryCode=de
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj Clk » 17 Eyl 2010, 16:35

Evet bu saat. Bunun liste fiyati 3950 Euro. Hadi Türkiyede olsun 4000-4100 Euro. Ama 6000 Euro ise bu iste bir is var derim. Cünkü Rolexlerin fiyati avrupa ile neredeyse ayni !!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cecko » 17 Eyl 2010, 20:08

Degerli yorumlarınız icin herkese tesekkürler. Bugun gidip Tag Heuerin fiyatını sordum 4600 tl fiyat verdi.
@clk hocam omeganın sea master saatlerini cok begendim bu tarz baska modeller onerebilirmisiniz Celik olmak kaydı ile. fiyat aralıgım malum 5.500 tl biraz zorlarsam 6000 tl civarı .
Kullanıcı avatarı
Cecko

Mesaj Jazz » 17 Eyl 2010, 20:26

clk yanlış hatırlıyor da olabilirim..yarın öğrenirim kesinleştirmiş oluruz..

cecko 4600 TL fena fiyat değil ama zorlarsan biraz daha aşağıya inebilir bence..
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj Cecko » 17 Eyl 2010, 21:06

Jazz yazdı:clk yanlış hatırlıyor da olabilirim..yarın öğrenirim kesinleştirmiş oluruz..

cecko 4600 TL fena fiyat değil ama zorlarsan biraz daha aşağıya inebilir bence..

haklısınızı kafam cok karısık oldugu icin tam tamına alıcı gozuyle bakamadım zaten bilgidiniz gibi eski bir model oldugundan cogunun ellerinde olmuyor ben gosteriyorum fakat 2 3 güne getiririz dedi ve taksit imkanıda sundular.
Su an omega saatlerede bakıyorum. Bu saatlerin fiyatlarını gorebilecegim bir web sitesi varmıdır ? yabancı siteler fiyatlar asagı yukarı aynı olan ?
Kullanıcı avatarı
Cecko

Re: 6000 TL Bütçe İçin TAG Heuer / Oris / Diğer Markalar Seçim?

Mesaj Clk » 17 Eyl 2010, 21:10

http://www.uhrinstinkt.de/

uc asagi bes yukari liste fiyatlari burada var...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 163 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners