argentum yazdı:@tutankamon aydın saat ile görüştünüz mü? Son durum nedir merak ettim. Bir de bu saatlerde pil değil kapasitor olduğu söyleniyor gerçi sonuçta ikisi de değişiyor.
merhaba, epeydir buralarda olmadığımdan foruma giremedim.
öncelikle son durumu söyleyeyim, aydın saatle görüştüm (mail attım siteleri üzerinden, sonrada 3-4 kez mail ile görüştük).
aydın saat ısrarla saatin kendilerine gönderilmesini kendilerinin saati inceleyip eğer pil değişimi gerekiyorsa kendilerinin yapacaklarını pil satmadıklarını söylüyor. saatimin bir arızası olmadığını ama saatimin şarj tutmadığını haliyle pil (veya kapasitör) ihtiyacıım olduğunu iletiyorum ve ankarada olduğumdan gidiş geliş kargo vs ile uğraşmak istemediğimi söylüyorum kabul etmiyorlar. en son durumda "bari yolladığımda pil harici bir işlem gerekmeyecekse bunun (yani teknik inceleme+pil+gelişgidiş) yaklaşık ücretini söyleyin de ona göre yollayayım" dedim onu da fiyat vermeeyiz deyip reddettiler. iyi de kardeşim anormal bir para istenirse inceleme gidiş geliş derken neden bu maliyeti ben ödeyeyim, yazıklar olsun seiko gibi bir firmanın ülkemizde bu şekilde temsil edilmesi çok üzücü. anladımki ne yapıp edip kaçak göçek yollardan, veya yurtdışından ürün almak lazım, bizim distribütörler tok satıcı. vakit bulursam seiko globale de durumu yazacağım, sallarlar mı bilmem tabi.
saygılar herkese..