Ben normalde Raymond Weil Maestro kullanıyorum. Geçenlerde bourne filminde Tag heuer ct1111 i gördüm, ve gerçekten çok hoşuma gitti, içindeki 3 ufak alanları, takvimin yamuk olmaması (yeni f1 serilerinde yamuk koymuşlar çok sinir bir şey) grçekten hoşuma gitti. Sanıyım Link serisinin en güzel saati. Ancak Türkiyede ona denk gelemedim maalesef, benzerine bile denk gelemedim, zira bi bourne versiyonu var saatin içi renkli, br de düz hali var, seçme şansım olsa düz olanını seçerdim.

Filmdeki

Düz olanı
Sonra öyle araştırırken nereden bulabilirim diye, bir tane ispanyol adam buldum chrono24ten, web sitesi falan var, 800euroya 2. el satıyor ve 41mm, yani baya düzgün boyut, 42mm biraz büyük oluyor bana, rahat edemiyorum çok, 38-41 arası güzel. Bu da 2400 liraya geliyor sanırım, ancak saatlerde gümrük nedir nasıl olur hiç bilmiyorum, ve tabii ki bunun hepsini tek seferde çıkarmak da sorun olabilir, taksit olabilse memnuniyetle..
Sizlere sorum, bu tarz bir saat ne olabilir, bir çok yere baktım ancak sizler daha iyi bilirsiniz, sade olması lazım, çelik kordon, chrono, oldukça sağlam (aşırı çok spor yaparım ben) ve her şekilde kullanabilmem lazım. Bendeki raymondu sadece iş yerinde giyebiliyordum, biraz üzücüydü, hatta kırılırsa falan diye spor için asker saati almıştım ama siz de bilirsiniz ki çok da tatmin edici bir saat değil