SeRxx yazdı:Foruma hoşgeldiniz, saat durduktan sonra 5-10 defa kurup bileğime takıyorum daha sonra kurma ihtiyacı duymuyorum fakat bu kişiden kişiye ve saatten saate değişen bir durum.
Öncelikle üzülerek söylüyorum; sahip olduğunuz saatin güç rezervinden ve rotorun kurma işleminden mükemmel bir şey beklememek gerek![]()
Masa başında bileğiniz hareket etmeyecek şekilde günü geçiriyor, gece uyurken de bileğinizden çıkarıyorsanız, saatinizin durması gayet normal. Size tavsiyem düzenli olarak bileğinizde kullanın, aynı sorun devam ederse aldığınız yere geri götürün![]()
viewtopic.php?f=12&t=10718#axzz2GKlIakDB
* Ayrıca çok aşırı ilgi yoksa belli bir bütçeye kadar kesinlikle otomatik saat alınması taraftarı değilim
kiwi21 yazdı:Saat meraki -hobisi- tamamiyle maddiyatla alakali bir konu abi. Yani sonucta elde olmayinca Orient ve/veya Tissot'yla da kalinir/kalinabilir. Yasim genc, 2 yillik evliyim. Pazartesi 3'e girecegiz. Bi 8 yil daha ev kredim var
Orta vadede guzel bir otomatik Tissot'ya ve yanina koyabilecegim giris seviyesi bi diver'a fitim. Edox, Tissot, Seiko ve Fossil eldeki saatler. Dusunulen 2 saatle birlikte uzun bi sure idare ederim diye dusunuyorum
Hsnmrycl yazdı:benim tavsiyem hiç giriş yapmamanız yönünde olacak.
zira bir kere girdin mi bir daha çıkış olmuyor.
insan saate bakarken kendini zamana değil; gerçekten saate bakarken falan buluyor.
inanın gerek yok
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 229 misafir
|