Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Merhaba arkadaslar. internette saatlere bakarken "H2O Kalmar 2" saatlerini gordum. Ancak hic turkce yorum vs bulamadim. acaba kullanmis olan arkadaslar varmidir Veya bilgi sahibi olan? alinabilir bir saat midir? tavsiye edermisiniz? Saat Alman mali sanirim ve ETA 2824-2 mekanizmaya sahip. yani kaliteli bir urunmudur sizce? 1000usd civari fiyati. Bir yakinim da almanyaya gidecek. eger tavsiye ederseniz alabilirim. Tesekkur ederim
bende sayenizde görüp inceledim biraz sitesinden.. fena görünmüyor..ama fiyat az değil..bence riske girmeye gerek yok ..Steinhart falan bakmak daha mantıklı olur.. H2O 2.elde buharlaşır gider
butik markalar arasinda en populer markalardan biri... 2 degisik saatini kullandim cok da memnun kaldim. Kesinlikle tavsiye edebilecegim bir marka..ama alimlari pre order ile yaptigim icin cok iyi fiyatlara almis idim. Yabanci forumlarda populer oldugu icin satisinda problem yasamadim. Saatlerde bezel kasa degisimi yapabileceginiz icin istediginiz sekilde modifiye edebiliyorsunuz. Tavsiyem satisa hazir olanlardan degil de biraz sabirli olup pre order li olanlardan dusunmeniz yonunde... Su anda marka Marlin isminde bir model uzerinde calisiyor. 40 mm ve 44 mm lik iki versiyonla ve degisik kadran ve bezel secenekleri ile satisa sunacaklar. Ama dagitim en erken temmuz 2016. WUS ta H2O marlin isminde search ederseniz modelin cizimlerini gorebilirsiniz ama henuz gorseller beta asamasinda..Bu kez miyota kullanilmasi muhtemel oldugu icin fiyat gayet iyi olacak diye bekliyorum.Sorulariniz olursa forumda markanin sahibine de (Clemens) sorabilirsiniz.. kendisi her sorunuzu yanitlar..