TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

H2O Kalmar II Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

H2O Kalmar II Yorum ve Öneri

Mesaj tyro06 » 11 Kas 2015, 03:46

Merhaba arkadaslar. internette saatlere bakarken "H2O Kalmar 2" saatlerini gordum. Ancak hic turkce yorum vs bulamadim. acaba kullanmis olan arkadaslar varmidir Veya bilgi sahibi olan? alinabilir bir saat midir? tavsiye edermisiniz? Saat Alman mali sanirim ve ETA 2824-2 mekanizmaya sahip. yani kaliteli bir urunmudur sizce? 1000usd civari fiyati. Bir yakinim da almanyaya gidecek. eger tavsiye ederseniz alabilirim. Tesekkur ederim
tyro06

Re: H2O Kalmar II Yorum ve Öneri

Mesaj eraslani » 12 Kas 2015, 16:28

bende sayenizde görüp inceledim biraz sitesinden..
fena görünmüyor..ama fiyat az değil..bence riske girmeye gerek yok ..Steinhart falan bakmak daha mantıklı olur..
H2O 2.elde buharlaşır gider :lol:
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj mermertaş » 12 Kas 2015, 16:37

Fiyat butik marka için fazla, bu saatler özellikle meraklısına denk gelmedikçe ciddi kaybettirir
Kullanıcı avatarı
mermertaş

Mesaj Kakefe » 12 Kas 2015, 22:27

butik markalar arasinda en populer markalardan biri... 2 degisik saatini kullandim cok da memnun kaldim. Kesinlikle tavsiye edebilecegim bir marka..ama alimlari pre order ile yaptigim icin cok iyi fiyatlara almis idim. Yabanci forumlarda populer oldugu icin satisinda problem yasamadim. Saatlerde bezel kasa degisimi yapabileceginiz icin istediginiz sekilde modifiye edebiliyorsunuz.
Tavsiyem satisa hazir olanlardan degil de biraz sabirli olup pre order li olanlardan dusunmeniz yonunde... Su anda marka Marlin isminde bir model uzerinde calisiyor. 40 mm ve 44 mm lik iki versiyonla ve degisik kadran ve bezel secenekleri ile satisa sunacaklar. Ama dagitim en erken temmuz 2016. WUS ta H2O marlin isminde search ederseniz modelin cizimlerini gorebilirsiniz ama henuz gorseller beta asamasinda..Bu kez miyota kullanilmasi muhtemel oldugu icin fiyat gayet iyi olacak diye bekliyorum.Sorulariniz olursa forumda markanin sahibine de (Clemens) sorabilirsiniz.. kendisi her sorunuzu yanitlar..
Kullanıcı avatarı
Kakefe

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ota ve 77 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners