TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tag Heuer Kal覺b覺n覺n Saati Mi Balon Mu?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tag Heuer Kal覺b覺n覺n Saati Mi Balon Mu?

Mesaj mturann » 10 Kas 2015, 16:58

izmeil yazd覺:Ben tag mant覺覺n覺 kabaca 繹yle 繹zetleyebiliyorum yorumlardan anlad覺覺m kadar覺yla
1. Teknie 癟ok b羹t癟e ay覺rma
2. Reklama paray覺 bas - di caprio formula 1 dergi vs ile ula覺lmaz marka imaj覺 olutur
3. 10K 羹st羹 bol 羹r羹nlerin olsun satmasan da ula覺lmaz marka imaj覺n覺 pekitir
4. Tag ad覺n覺 tarihini know how 覺n覺 swiss made imaj覺n覺 s覺k s覺k kullan
5. Ula覺lmaz marka imaj覺n oturduunda orta segmentte muadillerinin iki kat覺 karla aquay覺 peynir ekmek gibi sat hem sana "ulaabilenler" sevinsin (bu grupta bendeniz de var覺m yanl覺 anla覺lma olmas覺n :) hem sen keyfine bak.

Bu noktada daha 繹nce farkl覺 bir konuda bir arkada覺n aa覺da al覺nt覺 yapt覺覺m ifadeleri de dikkat 癟ekici (Bond'dan al覺nt覺) :

"Bir makalede enflasyon oranlar覺na g繹re Rolex fiyatlar覺n覺n kar覺lat覺rmas覺 vard覺, 80 lerde $ 800 US olan model gam覺 2008 de $ 12.000 olmu ki, enflasyon oran deiimine g繹re $ 2200 olmas覺 gerekiyormu yanl覺 hat覺rlam覺yorsam. Heritage kavram覺, marka imaj覺 deeri ve bilinirlii, reklam, tan覺t覺m, pazarlama stratejileri ve networking ile herey m羹mk羹n."
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj Clk » 10 Kas 2015, 19:44

Archimed yazd覺:
Clk yazd覺:Blancpain'in herseyi ile 30.000 CHF'ye satildigi bir d羹nyada 739 Milyon dolar deger bicilen Tag Heuer'e dil uzatip Blancpain'e 繹vg羹ler yagdiranlar b羹y羹k ihtimalle 2x2 sorusunun cevabini Z羹rafa olarak verir! :lol:

Blancpain'in ne zaman 30.000 CHF'a sat覺ld覺覺n覺 bilmiyorum, bunu ilk defa duydum. Wikipedia'ya g繹re SSIH Blancpain'i 1992'de 60 milyon CHF'a geri alm覺. Benim ulaabildiim bilgiler https://en.wikipedia.org/wiki/Blancpain sayfas覺nda.

Dier taraftan b羹y羹k irket hisseleri el deitirirken bilan癟o yap覺lar覺, aktif kaliteleri, likiditeleri, nakit veya bor癟 y羹kleri, devam eden yat覺r覺mlar覺, ellerindeki patentler, lisanslar, markalar, irket kurulu s繹zlemesindeki 繹zel maddeler, vs irketin olmas覺 gereken yakla覺k deerini belirler ve al覺c覺/sat覺c覺 mutab覺k olduklar覺 deer 羹zerinden al覺m sat覺m ilemini ger癟ekletirir. Bu anlamda i d羹nyas覺nda sembolik 1 USD kar覺l覺覺nda sat覺lan irketler veya 癟ok d羹羹k fiyata ger癟ekleen 繹zelletirmeler de vard覺r. Sembolik fiyata ger癟ekleen 繹zelletirmeler 繹rt羹l羹 kar transferini i癟eren atik olmayan bir durum olabildii gibi; al覺c覺lar覺n irkete ciddi sermaye koymay覺 taahh羹t ettii, devam eden yat覺r覺mlar覺n覺 tamamlama garantisi verdii durumlar da olabilir. Bu anlamda Blancpain 30.000 CHF gibi bir rakama el deitirdiyse bu rakam irketin o anki net nakit ve sermaye yap覺s覺 deeriyle ilgili bir durumu yans覺t覺r; irketin itibar覺n覺n veya i modelinin k繹t羹/yetersiz olduunu g繹stermez diye d羹羹n羹yorum.

Batik olan Blancpain 30.000 CHF karsiliginda Biver tarafindan satin aliniyor. Biver sirketi ayaga kaldirdiktan sonra SSIH'ya satiyor. Akabinde de benzer prosed羹r Hublot ile devam ediyor.

Benim anlatmak istedigim madem Blancpain bu kadar iyi bir firmaydi neden batti? Hepsi bu ;)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj eyimen » 10 Kas 2015, 22:17

Tag Heuer cok konusuldu burada, benim Omega'ya gelesim var :D
Bugun Speedmaster ve Seamaster denedim. Biraz hayal kirikligi yasadim acikcasi. Bekledigim kalite hissini Omega'lardan alamadim. Bana mi oyle geldi acaba, yoksa benimle ayni hissi yasayanlar var mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj kilicturan » 11 Kas 2015, 00:52

eyimen yazd覺:Tag Heuer cok konusuldu burada, benim Omega'ya gelesim var :D
Bugun Speedmaster ve Seamaster denedim. Biraz hayal kirikligi yasadim acikcasi. Bekledigim kalite hissini Omega'lardan alamadim. Bana mi oyle geldi acaba, yoksa benimle ayni hissi yasayanlar var mi?

Tag ile yeterince kavga 癟覺kmad覺, Omega kesin kavga balat覺r :D
Neither have enough watches, nor have enough time!
Kullan覺c覺 avatar覺
kilicturan

Ya: 50
Kay覺t: 17 Eki 2013, 23:33

Mesaj eraslani » 11 Kas 2015, 09:17

Ufak ufak PO i癟in niyetlenecekken kafam覺 kar覺t覺rd覺n imdi..gidip bi adam ak覺ll覺 incelemeli.
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj Tgm » 11 Kas 2015, 09:31

eyimen yazd覺:Tag Heuer cok konusuldu burada, benim Omega'ya gelesim var

Eyimen tehlikeli sularda y羹z羹yorsun :D
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj eyimen » 11 Kas 2015, 10:56

Tgm yazd覺:
eyimen yazd覺:Tag Heuer cok konusuldu burada, benim Omega'ya gelesim var

Eyimen tehlikeli sularda y羹z羹yorsun :D

Haklisin cidden :D Aklimdan gecti tabi ki ama yazmadan da edemedim. Sonucta sizlerden fikir almaya calisiyorum. Bilindigi uzere bazi seyler cok cekici gorunur ama cabuk s覺k覺l覺rs覺n覺z, bazi seylerse ilk goruste cekici gelmez ama zamanla vazgecilmeziniz olur.
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj Anesthesia » 11 Kas 2015, 11:04

Arat覺rma s羹recimde ben de her iki saati denemi ve sizinle ayn覺 kanaate varm覺t覺m, speedmaster (otomatik model)bilezii sanki bir baka saat i癟in yap覺lm覺 gibi uyumsuz gibi gelmiti.
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 254 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners