TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

Mesaj designer » 07 Eki 2015, 18:43

Bir ara 癟ok k覺sa s羹re fg gmt master kullanm覺t覺m o saat beni m羹thi rahats覺z etmiti mesala g繹r羹nmesin diye g繹mleimi 癟ekitiriyordum. Onun 5 te 1 fiyat覺ndaki 2005 no date sub'dan daha fazla keyif al覺yordum. Demem o ki ne takt覺覺n覺z veya ne kadarl覺k bir saat takt覺覺n覺z 繹nemli deil 繹nemli olan kullan覺rken keyif almak ve saatinize bak覺nca surat覺n覺zda tebess羹m oluturmas覺. Bence iin s覺rr覺 bu.
Paray覺 koyaca覺n覺z yer cebinizdir, kalbiniz deil...
Kullan覺c覺 avatar覺
designer

Ya: 37
Kay覺t: 26 May 2014, 00:41

Mesaj MertYe » 07 Eki 2015, 18:58

designer yazd覺:Bir ara 癟ok k覺sa s羹re fg gmt master kullanm覺t覺m o saat beni m羹thi rahats覺z etmiti mesala g繹r羹nmesin diye g繹mleimi 癟ekitiriyordum. Onun 5 te 1 fiyat覺ndaki 2005 no date sub'dan daha fazla keyif al覺yordum. Demem o ki ne takt覺覺n覺z veya ne kadarl覺k bir saat takt覺覺n覺z 繹nemli deil 繹nemli olan kullan覺rken keyif almak ve saatinize bak覺nca surat覺n覺zda tebess羹m oluturmas覺. Bence iin s覺rr覺 bu.

Fg'nin ne olduunu 癟繹zemedim galiba ilk defa duydum.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj designer » 07 Eki 2015, 19:05

Full gold'un k覺saltmas覺 mert.
Paray覺 koyaca覺n覺z yer cebinizdir, kalbiniz deil...
Kullan覺c覺 avatar覺
designer

Ya: 37
Kay覺t: 26 May 2014, 00:41

Mesaj ozanxos » 14 Eki 2015, 23:30

Konu ger癟ekten 癟ok ayd覺nlat覺c覺 ve sosyal deney niteliinde olmu.
evremde saate ilgisi olan 癟ok az insan var.Ancak ben 癟ekinerek s繹ylesem de fiyat覺n覺 sorduklar覺 zaman cevapl覺yorum.Genelde ald覺覺m cevap ise ''saate o kadar para m覺 verilir saat dediin ne ki telefondan bak 繹ren '' oluyor ama olsun ben 癟ekinmiyorum :lol: ok klasik ve ayn覺 zamanda da doru olan ''Zevkler ve renkler tart覺覺lmaz'' s繹z羹 geliyor akl覺ma. Bence bu s繹z konuyu 繹zetler nitelikte.

Gelir konusuna gelirsek gelir seviyesinin saat al覺m覺nda 繹nemli olduunu d羹羹n羹yorum.羹nk羹 evet saat bir hobidir hatta bence en g羹zel hobilerden biridir ancak Aya覺m覺z覺 yorgan覺m覺za g繹re uzatmal覺y覺z d羹羹ncesindeyim.zellikle 羹lkemizdeki vergileri d羹羹n羹rsek...

Ayr覺ca eklemem gereken bir nokta var.Forumla tan覺madan 繹nce ''saate telefondan da bak覺l覺r ne gerek var '' diyen bir insand覺m :D imdi forumdaki arkadalar saolsun otomatik bi saat var kolumda :super:
Kullan覺c覺 avatar覺
ozanxos

Kay覺t: 18 Tem 2013, 15:01

Mesaj raven » 14 Eki 2015, 23:52

Gelir seviyesinden ziyade k羹lt羹r seviyesi de 繹nemlidir. geliri 癟ok y羹ksek olan ama saat k羹lt羹r羹 olmayan kii saat takmaz ya da takmak i癟in takar; gelir seviyesi d羹羹k olan insan saat k羹lt羹r羹ne sahiptir alabilecei en iyi saati al覺r. :thumbup:
D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
Kullan覺c覺 avatar覺
raven

Ya: 54
Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31

Mesaj emre911 » 05 Kas 2015, 19:40

son olarak 1 ayl覺k maa覺m ve pirimimi verdiim saatimi severek ald覺m , kendimi 繹yle telkin ediyorum , bir bayan vefaat durumunda 5 bileziini varislerine b覺rakt覺覺nda , ganimet b繹l羹羹r gibi 1 gr hesab覺 yap覺l覺yor fakat ;
bir erkek vefaat durumunda eerki 20 sene kullan覺p ve hala 癟al覺an bir saati hat覺ra kal覺yorsa ve bu saat ilgisi olan bir yak覺n覺 sahip 癟覺k覺p , severek arada koluna tak覺yor ise bundan daha g羹zel bir hat覺ra ve hat覺rlanma yoktur , ite bu sebepten g繹steri i癟in deil kiiliim i癟in kaliteli bir saate verdiim paraya hi癟bir zaman ac覺m覺yorum..... ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
emre911

Kay覺t: 25 Eki 2015, 21:07

Mesaj manil » 05 Kas 2015, 20:59

Rolex le 癟ok metrob羹se bindim. imdiye dek bi kii dikkat etti. Muhtemelen 癟akma diye d羹羹nm羹t羹r. :)
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Heesh » 05 Kas 2015, 22:57

manil yazd覺:Rolex le 癟ok metrob羹se bindim. imdiye dek bi kii dikkat etti. Muhtemelen 癟akma diye d羹羹nm羹t羹r. :)

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ya senin can覺n覺 yaa
Kullan覺c覺 avatar覺
Heesh

Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners