Archimed » 04 Kas 2015, 11:27
İki model de birbirine benzeseler bana göre birbirlerinin muadili değiller ama ikisinin de birbirine göre artıları var. Öncelikle DJ da, GS de efsane modeller. Her ikisinin de kalitesine ve görüntüsüne diyecek lafım yok.
DJ bir Rolex. Sertifikası da varsa değerini korur. Özellikle resimdeki DJ modelindeki kayışını ve fluted bezelini çok beğenirim.
GS DJ'in yanında daha sade kalan bir model. İkinci elde değerini DJ kadar koruyacağını sanmıyorum. Diğer taraftan sadece saat fanlarının ve saatin sahibinin bileceği kaliteye sahip.
Bana göre her yerde Rolex ile gezemezsiniz, kolunuzdaki DJ bazen düşman çekebilir. Ama GS sonuçta hi-end bir Seiko olduğu için dikkat çekmez. Şunu demek istiyorum; kolunuzdaki bir DJ bir gece klübünde havalı görünür, bir bayanın gözüne kolayca çarpar. Veya ev/tekne/araba bakarken karşınızdaki satıcıya alıcı profilinde olduğunuza dair bir izlenim bırakabilirsiniz. Ama sakat bir yere yolunuz düştüğünde kapkaççı veya gaspçıların da gözüne çarpar. Maaşlı çalışıyorsanız üstünüzün, patronunuzun; kendi işinizse de yolunuzun düştüğü resmi dairedeki görevlilerin veya müşterinizin antipatisini kazanabilirsiniz.
GS benim de zaman içinde edinmek istediğim saatlerden biri..