TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tag Heuer Kal覺b覺n覺n Saati Mi Balon Mu?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tag Heuer Kal覺b覺n覺n Saati Mi Balon Mu?

Mesaj izmeil » 02 Kas 2015, 13:56

mturann
Archimed

Teekk羹rler :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
izmeil

Kay覺t: 31 Au 2015, 17:29

Mesaj eyimen » 02 Kas 2015, 14:17

@izmeil
"Ula覺lmaz marka imaj覺n oturduunda orta segmentte muadillerinin iki kat覺 karla aquay覺 peynir ekmek gibi sat hem sana "ulaabilenler" sevinsin (bu grupta bendeniz de var覺m yanl覺 anla覺lma olmas覺n)"

覺kar覺mlar g羹zel ger癟ekten de, siz Longines almam覺 m覺yd覺n覺z? :D
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj izmeil » 02 Kas 2015, 14:30

@eyimen Teekk羹r ederim
Marka imaj覺 beni g繹zl羹kte Tag'a y繹neltmiti, bir Tag m羹terisi olarak sevinenlerdenim. :D
Ama dorudur bu izlenimlerle saatte Longines tercih etmitim. ;)
襤zlenim yorumlarla analiz oldu :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
izmeil

Kay覺t: 31 Au 2015, 17:29

Mesaj seastar1000 » 02 Kas 2015, 18:04

TAG bir swiss marka deildir saudi bir prense ait 繹zellikle yarisaraba par癟alar覺 yapan bir irkettir diye biliyorum goggle bakmak laz覺m ama teknoji avangart in k覺saltmas覺d覺r hauer darda kal覺nca galiba yine emin deilim her iki markafa McLaren arabalar覺n覺n sponsoru iken bir ekilde hauer i sat覺n alm覺 ve tag hauer olmustur
Kullan覺c覺 avatar覺
seastar1000

Kay覺t: 17 Nis 2011, 19:46

Mesaj eyimen » 02 Kas 2015, 18:38

seastar1000 yazd覺:TAG bir swiss marka deildir saudi bir prense ait 繹zellikle yarisaraba par癟alar覺 yapan bir irkettir diye biliyorum goggle bakmak laz覺m ama teknoji avangart in k覺saltmas覺d覺r hauer darda kal覺nca galiba yine emin deilim her iki markafa McLaren arabalar覺n覺n sponsoru iken bir ekilde hauer i sat覺n alm覺 ve tag hauer olmustur

Heuer 1860 yilinda Edouard Heuer tarafindan St-Imier Isvicre'de kurulmus.1985 yilinda Formula 1'e parca ureten TAG(Techniques d'Avant Garde) tarafindan alinmis, 1999 yilinda da Tag Heuer'in %50.1 hissesi LVMH(Mo禱t Hennessy Louis Vuitton) tarafindan 739 milyon dolara alinmis.
Wiki'den bir ozet gectim :D
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj Heesh » 02 Kas 2015, 20:23

Deva m覺 daha da uzun gibi :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Heesh

Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00

Mesaj Clk » 03 Kas 2015, 03:29

Blancpain'in herseyi ile 30.000 CHF'ye satildigi bir d羹nyada 739 Milyon dolar deger bicilen Tag Heuer'e dil uzatip Blancpain'e 繹vg羹ler yagdiranlar b羹y羹k ihtimalle 2x2 sorusunun cevabini Z羹rafa olarak verir! :lol:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj cagatay10 » 03 Kas 2015, 13:02

Iyi de bugun Porsche'nin ortalama market degeri 7,000,000,000$ olarak tahmin edilirken, Toyota 239,000,000,000$. Simdi bu Toyota'nin Porsche'den daha iyi arabalar urettigini mi gosterir? Sirketlerin market degerlerinin ya da el degistirdigi fiyatlarin illa urettikleri malin kalitesiyle veya prestijiyle alakali oldugunu dusunmuyorum ben. Ha burada yine de Blancpain, Tag'den iyidir demek degil tabi bu (Ben Blancpain'i tercih ederim iki markanin arasinda kalsam, o ayri) ama sadece bu olcute bakarak yorum yapmak saglikli olmaz bence.
Zaman insanlar覺 deil, armutlar覺 olgunlat覺r覺r...
Kullan覺c覺 avatar覺
cagatay10

Ya: 41
Kay覺t: 01 Haz 2011, 20:21

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], jazzy ve 239 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners