TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tag Heuer Kal覺b覺n覺n Saati Mi Balon Mu?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tag Heuer kal覺b覺n覺n saati mi balon mu?

Mesaj mturann » 30 Eki 2015, 15:18

Tag Heuer 10 y覺l kadar daha bu fiyatlarda kalmaya ya da yava yava bu fiyatlar覺 art覺rarak sat覺lar覺na devam ederse herkes bu fiyat band覺nda bir saat olduuna inanmaya balayacak.
Daha sonra reklam falan derken kimse bu saate ediyor mu etmiyor mu tart覺mas覺na da girmeyecek.
Tag Heuer bundan sonra fiyat indirmez bu iin nas覺l olaca覺n覺 繹rendiler ve bu 繹rendiklerini pekitirerek, direnerek devem edecekler ve 10 y覺l kadar sonra kimsenin tart覺mad覺覺 bir fiyat band覺na kendilerini 癟ekmi olacaklar.
Herey alg覺 y繹netmine dayan覺yor. Bir de cesarete. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj tarkani » 30 Eki 2015, 15:47

Forumda neden Monaco tavsiye edilmiyor diye merak ederdim, bu bal覺k 癟ok faydal覺 oldu. Ben ahsen Monaco'yu ilk g繹rd羹羹m zamandan beri 癟ok istiyorum. nce mika (veya benzeri) cam覺ndan dolay覺 elim gitmedi, sonra da fiyat覺ndan. Yine de hep akl覺mdaki saatlerden:
Resim

Bu arada Tag Heuer san覺r覺m ak覺ll覺 saat 羹reten ilk l羹ks marka olacak. Marka imaj覺n覺 olumsuz y繹nde etkileceini d羹羹n羹yorum. Yine de hay覺rl覺s覺 diyelim.
http://www.cnbc.com/2015/09/29/tag-heuer-to-unveil-1800-smartwatch-on-nov-9-ceo.html

G羹ncelleme: adres d羹zeltildi.
En son tarkani taraf覺ndan 30 Eki 2015, 16:41 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
tarkani

Kay覺t: 26 Ara 2012, 11:14

Mesaj cagatay10 » 30 Eki 2015, 16:27

Anlatamadim meramimi. Tag Heuer tabi ki cok satan bir saat markasi fakat asagida verdigim tablolara bakarsaniz, hangi tarafinin guclu oldugunu anlarsiniz. Tag Heuer balon bir markadir demiyor burada kimse. Tag Heuer 8,000-10,000-15,000 USD'lik etiketler koydugu saatleri satamaz deniyor sadece.

Resim

Resim

Bu arada Cartier hangi arada, nasil bu kadar saat satmis pek anlamadim!

Kaynak:https://monochrome-watches.com/
Zaman insanlar覺 deil, armutlar覺 olgunlat覺r覺r...
Kullan覺c覺 avatar覺
cagatay10

Ya: 41
Kay覺t: 01 Haz 2011, 20:21

Mesaj Cct » 30 Eki 2015, 23:21

n羹m羹zdeki y覺l i癟erisinde deiiklik g繹sterecek durumdur.

Tag Heuer bence fazla b羹y羹yen hacmini kald覺ramad覺.. Markan覺n; birbirine fazlaca benzeyen yeni modelleri ve marka imaj覺n覺 tamamlayamayan a覺r覺 ETA kullan覺m覺 sayesinde buradaki arg羹manlar覺 k覺smen hakettiini d羹羹n羹yorum.

J.C. Biver y繹netimi sonras覺 bir癟ok ey deiecekmi gibi g繹r羹n羹yor. Bunlar覺nda ba覺nda da Biver'覺n Baselworld'de bast覺ra bast覺ra s繹yledii fiyat politikas覺. 2016 i癟erisinde yeni modellerde fiyatlar d羹ecek :thumbup:

Tag Heuer 癟ok ciddi potansiyele sahip bir marka, eminim yeni y繹netim marka konusundaki alg覺lar覺 ve genel yap覺y覺 deitirecektir. Zira zaman覺nda Zenith'le birlikte Chronograph piyasas覺nda kimseye nefes ald覺rmayan (Evet, Daytona dahil) ve ilk otomatik kronograf mekanizmalar覺ndan (Calibre 11) birine imza atan bir markan覺n 7750 k繹lesi olmas覺 羹z羹c羹..

Ha yaran覺l覺yor mu?

Yok :D

ncelikle Seiko bazl覺 Calibre 1887 癟ok rafine bir makine, denemeyenlere bir incelemelerini 繹neririm. Ayr覺ca Heuer01'de kullan覺lacak yeni mekanizmada da baya覺 bir deiiklik ve iyiletirme yap覺lm覺 durumda.

Peki bu Heuer01'in fiyat覺 ne olacak?

Liste fiyat覺 4000 CHF'覺n birazc覺k alt覺nda olacak.
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj Bora71 » 31 Eki 2015, 00:53

Tag heuer bir carrera 1964 panda 癟覺karamad覺 ya, hep alakas覺z modeller, g羹zelim carrera kasaya yaz覺k oluyor. Asl覺nda 7753 bile kullan覺p bir panda yapabilirler 41mm kasaya koyabilirlerdi, yapsalar saat rekor k覺rard覺 kesin..
Kullan覺c覺 avatar覺
Bora71

Ya: 53
Kay覺t: 20 Ara 2012, 14:49

Re: Tag Heuer Kal覺b覺n覺n Saati Mi Balon Mu?

Mesaj izmeil » 02 Kas 2015, 00:46

Ben tag mant覺覺n覺 kabaca 繹yle 繹zetleyebiliyorum yorumlardan anlad覺覺m kadar覺yla
1. Teknie 癟ok b羹t癟e ay覺rma
2. Reklama paray覺 bas - di caprio formula 1 dergi vs ile ula覺lmaz marka imaj覺 olutur
3. 10K 羹st羹 bol 羹r羹nlerin olsun satmasan da ula覺lmaz marka imaj覺n覺 pekitir
4. Tag ad覺n覺 tarihini know how 覺n覺 swiss made imaj覺n覺 s覺k s覺k kullan
5. Ula覺lmaz marka imaj覺n oturduunda orta segmentte muadillerinin iki kat覺 karla aquay覺 peynir ekmek gibi sat hem sana "ulaabilenler" sevinsin (bu grupta bendeniz de var覺m yanl覺 anla覺lma olmas覺n :) hem sen keyfine bak.
Kullan覺c覺 avatar覺
izmeil

Kay覺t: 31 Au 2015, 17:29

Mesaj mturann » 02 Kas 2015, 09:10

izmeil g羹zel 繹zetlemisin teekk羹rler d羹羹ncelerine kat覺l覺yorum
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj Archimed » 02 Kas 2015, 12:55

izmeil yazd覺:Ben tag mant覺覺n覺 kabaca 繹yle 繹zetleyebiliyorum yorumlardan anlad覺覺m kadar覺yla
1. Teknie 癟ok b羹t癟e ay覺rma
2. Reklama paray覺 bas - di caprio formula 1 dergi vs ile ula覺lmaz marka imaj覺 olutur
3. 10K 羹st羹 bol 羹r羹nlerin olsun satmasan da ula覺lmaz marka imaj覺n覺 pekitir
4. Tag ad覺n覺 tarihini know how 覺n覺 swiss made imaj覺n覺 s覺k s覺k kullan
5. Ula覺lmaz marka imaj覺n oturduunda orta segmentte muadillerinin iki kat覺 karla aquay覺 peynir ekmek gibi sat hem sana "ulaabilenler" sevinsin (bu grupta bendeniz de var覺m yanl覺 anla覺lma olmas覺n :) hem sen keyfine bak.

Mant覺kl覺 bir analiz olmu :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: jazzy ve 245 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners