her saat sub la kar覺lat覺r覺lm覺yor benim saatim sub olduu i癟in bu 繹rnei verdim tekrar s繹l羹yorum benim fikrim diye 20k paray覺 tag 覺n herhangi bir modeline vermem
uda ger癟ek 5-6k y覺da aquaracere g繹n羹l rahatl覺覺yla verrim
Stingray yazd覺:Caner Bey ben sizi kastetmedim,fakat siralamaya bakinca sanki o sekilde olmus,onu duzeltmek isterim.TSF forumda benim gozlemledigim birsey bu,dogru yada yanlis olabilir,genellikle her saatin etiket fiyati once ikinci el Sub'la karsilastirilip ona gore fikir beyan ediliyor,Submarine benimde kullandigim harika bir saat,onun haricinde GMT ve Exproler modellerininde her bir detayina kisisel olarak hayranim,fakat her saati Rolex'le kiyaslayip surekli fiyat uzerinden konusursak sanki baska seyleri 覺skaliyoruz gibi geliyor bana.Forum ozelinde konusuyorum tabiki birkez daha soylemek isterim.
eraslani yazd覺:Saat yada herhangi bir mal olsun,deerini belirleyen ey insanlar覺n o 羹r羹ne sahip olma isteidir..bu da maddesel deil duygusal bir ey.
yoksa,
"d羹nya kadar mal覺n olaca覺na 2 balans 1 yay覺n olsun" s繹z羹n羹n ge癟erliliide olmazd覺![]()
Tag mevzusunda bende caner1983 e yak覺n d羹羹n羹yorum..baz覺 modelleri bulunduu segmentte rakipsizken baz覺lar覺 deerlendirme d覺覺 dahi tutulabilir..Benim deerlendirmeme g繹re 5000 e kadar 癟ok iyi tercih..
Clk yazd覺:Archimed, yorumlarina katilmakla birlikte Audi karsilastirmasina bir yorum getirmek istiyorum.
VW Grubunu saat end羹strisinde Swatch Group olarak ele alalim. Bu durumda bug羹ne kadar hep savundugum gibi Audi Omega olur. Neden mi?
Audi icerisinde VW moturu (ETA) tuslari (kollar, kadranlar v.s. yine Swatch group 羹retimi) software v.s. mevcut hatta kimi araclar bire bir VW!
Tag Heuer bu karsilastirmada Land Rover/Range Rover olur. Nedeni cok basit. Carrera ve Monaco gibi efsanevi modelleri yarattigi icin (Discovery ve Range Rover), bu efsanevi modellerde PSA modeli kullanilir ama kimse bunu konusmaz. C羹nk羹 Range sectiyse dogru secmistir. D羹nyanin en iyi Luxury Off-Road aracini 羹retir (Mikrorotor Tourbillon) v.s.
Tag Heuer'in daha dogrusu LVMH'nin en b羹y羹k yanlisi In House mekanizmaya y繹nelmemek. Bunu yaptiklari g羹n Rolex ile ayni seviyeye cikma hayalleri kuran Omega'ya b羹y羹k darbe vururlar. Ama maalesef Zenith disinda LVMH sirketlerinin (Bvlgari, Hublot, Tag Heuer, Louis Vuitton) tamami ready mekanizmalara y繹neliyor.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 177 misafir
|