TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tag Heuer Kal覺b覺n覺n Saati Mi Balon Mu?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tag Heuer kal覺b覺n覺n saati mi balon mu?

Mesaj Clk » 27 Eki 2015, 18:37

Caner zaten bu tip konularda yanlis yada dogru diye birsey yok. Herkes kendi begenileri ve 繹ng繹r羹leri ile hareket ediyor. Bunlar da hayatimiza cesitlilik kazandiriyor. :champ: :thumbup:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj MertYe » 27 Eki 2015, 18:38

Clk yazd覺:MertYe, ben seni hedef alarak yazmamistim. yle anlasildiysa yanlis olur ;)

Isyan覺m Tag Heuer'e hala hangi y羹zle o kadar paray覺 istediler anlayam覺yorum. Yanl覺 anla覺lma yok yani. Sadece sindiremedim kordon iini :D
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj eraslani » 28 Eki 2015, 11:13

Resim
Kal覺b覺m覺n saati [emoji4]
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj ermansire » 28 Eki 2015, 11:40

Tag f覺rsat maliyetinden (opportunity cost) kaybediyor. yle bir fiyat skalas覺 var ki, o paraya neler neler al覺n覺r diye kimse tag alm覺yor.
instagram.com/ermansire
Kullan覺c覺 avatar覺
ermansire

Kay覺t: 05 Ara 2012, 14:47

Mesaj izmeil » 28 Eki 2015, 13:25

Bir toparlama yapmak gerekirse :
1. Tag Hauer kaliteli bir saat k繹kl羹 bir marka
2. PR ve reklam konusunda iyi para harc覺yor ve 1. madde alg覺s覺n覺 yaratmada 癟ok baar覺l覺
3. Kay覺lar覺 癟ok pahal覺 :) ve genel olarak fiyat performansta rekabet癟i deil buna ramen iyi talep g繹r羹yor - (muhtemelen 2.'nin sonucu?)
4. Teknik olarak bir JLC deil ama geliim s羹recinde - (imdilik 2. ye b羹t癟e ay覺rmay覺 tercih ediyor?)

eraslani g羹zel saat :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
izmeil

Kay覺t: 31 Au 2015, 17:29

Mesaj Stingray » 28 Eki 2015, 13:37

bence tam tersi,yilda 800.000-1.000.000 arasi saat ureten bir firmadan bahsediyoruz,120 den fazla ulkede butigi,cok yuksek sponsorluk ve reklam giderleri olan ve marka degeride cok yuksek bir firma.Benim anladigim kadariyla,10.000 uzeri her saati ikinci el Sub'la karsilastirmak biraz T羹rk alicisina ozgu bir durum...
Kullan覺c覺 avatar覺
Stingray

Ya: 58
Kay覺t: 13 Haz 2011, 09:15

Mesaj Archimed » 28 Eki 2015, 16:12

Caner1983 yazd覺:
cagatay10 yazd覺:Sirf Monaco ve Monza modelleri bile aslinda Tag Heuer'in balon olmadigini ispatlamaya yeter bence. Ancak atlanmamasi gereken bir sey varsa, o da Tag'in son birkac yilda uyguladigi sacma fiyat politikasi. Fiyatlarini o kadar gereksiz yukselttiler ki, insanlarda o parayi Tag'e verecegime gider su markayi alirim intibasi olustu bence. Omega'nin bir tik altinda olan bir markanin, saatlerine neredeyse Rolex ile yarisir fiyatlar koymasi surdurulebilir degildi. Balon mu acaba dusuncesinin kaynagi budur diye tahmin ediyorum.

+111111

Benden de +1

Tag Heuer'in bence u癟ua ge癟mi fiyat skalas覺n覺 hak etmesi i癟in vintage Tag Heuer koleksiyonu yapan bir hayran kitlesi olmas覺 gerekiyor. Beenelim veya eletirelim; ama bug羹n vintage Rolex, PP koleksiyonerleri olduu gibi vintage Omega koleksiyonu yapanlar da var. Yabanc覺 forumlardaki yaz覺malar覺 takip ettiimde 羹yelerin sahip olduklar覺, ge癟mite sahip olduklar覺 veya wish-list'lerinde bulunan saatleri etiket gibi yaz覺yorlar. Bu aamada pek 癟ok saat fanatiinin farkl覺 Rolex, Omega, PP, Breitling hatta Seiko saatine sahip olduunu g繹rmek m羹mk羹n ama bu profillerde Tag Heuer ya olmuyor ya da koleksiyonerler 1 adet Monaco veya Carrera'y覺 yaz覺yorlar.

Bana kat覺l覺rs覺n覺z veya kat覺lmazs覺n覺z, bilemem.. Ama eski modelleri koleksiyonerler veya saat fanatikleri taraf覺ndan ciddi bir talep g繹rmeyen markalar belirli d繹nemlerde parlar, modas覺 ge癟ince bir kenarda kal覺r. O a癟覺dan bana g繹re Tag Heuer u an Longines'in veya Tissot'un ge癟mite yaad覺覺 durumu ya覺yor. 襤yi bir pazarlama stratejisi ile bana g繹re ederinden y羹ksek rakamlar telafuz ediliyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj Stingray » 28 Eki 2015, 16:42

Rolex,patek.Audemars,Vacheron dahil butun ust seviye saatlerin maliyeti,degerli metal degilse 100 usd'yi gecmez...gerisine verlen para,markanin bize sattigi imaj,gecmise verdigi referanslar,iscilik,mekanizma icin harcanan emek,reklam giderleri degilmi....yoksa zaten en alt segment saatle en ust segment saat arasinda oynayan 15 saniye icin 30-40 bin dolar verilmez diye dusunuyorum.Tag heuer ozelinde ise 1860'da kurulmus,cok onemli referanslari olan bir markadan sozediyoruz,bu adamlar yilda 1.000.000'na yakin saat uretiyor,kisisel oalrak begeniriz begenmeyiz tabi o baska bir mesele,ama pahali satiyolar o yuzden kimse almiyor demek ne kadar dogru bilemedim,adamlar 155 y覺ld覺r satiyor cunku..

en nihayetinde sayin Clk'nin yukarda dedigi gibi 'bu tip konularda yanlis yada dogru diye birsey yok. Herkes kendi begenileri ve 繹ng繹r羹leri ile hareket ediyor''
Kullan覺c覺 avatar覺
Stingray

Ya: 58
Kay覺t: 13 Haz 2011, 09:15

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 176 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners