TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tag Heuer Kal覺b覺n覺n Saati Mi Balon Mu?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Tag Heuer Kal覺b覺n覺n Saati Mi Balon Mu?

Mesaj izmeil » 27 Eki 2015, 01:20

Tag Heuer fan覺 forumda bir hayli fazla,seveni,kullanan覺 癟ok..
Tag, saat yan覺nda g繹zl羹k 癟er癟eveleri ile de son y覺larda 羹lkemizde patlama yapm覺 bir marka.
Baz覺lar覺n覺n akl覺na Tag deyince kalite geliyor; Dier taraftan da fiyat seviyesinin ederinin 羹st羹nde olduunu s繹yleyenler var.
Peki Tag Heuer bu 繹vg羹y羹 hakediyor mu, marka deerinin bu kadar y羹ksek olmas覺n覺n sebebi nedir, marka deeri kalitesinin 繹n羹ne ge癟mi olabilir mi? Fiyat覺 ederinin 羹st羹nde mi bu rakamlar覺 sonuna kadar hakediyor mu?
Yani Tag Heuer kal覺b覺n覺n saati mi (!) balon mu?!?
Ben de merakla cevaplar覺 bekliyor keyifli forumlar diliyorum...
Kullan覺c覺 avatar覺
izmeil

Kay覺t: 31 Au 2015, 17:29

Re: Tag Heuer kal覺b覺n覺n saati mi balon mu?

Mesaj MertYe » 27 Eki 2015, 02:27

Omegadan 280 liraya kau癟uk kordon alm覺t覺m planet ocean i癟in. Tag Heuer calibre 17 rs2 saatimi s覺rf Tag Heuer'in fiyat politikas覺 y羹z羹nden elden 癟覺kartt覺m. ok sahip olmak istediim bir saatti ve sahip olma ans覺na eritim fakat deri kordonlar zaten genel olarak deformasyona daha musait olduu i癟in kau癟uk alay覺m dedim. Kau癟uk kordon i癟in benden 500 k羹s羹r yanl覺 hat覺rlam覺yorsam 530 襤svi癟re frangi para istemilerdi.

Kendi a癟覺mdan 癟ok g羹zel bir tissot alabilecek paray覺 o kordona vermek istemedim. Belki calibre 17 dediimiz saat Tag'覺n 羹st d羹zey saatlerinden ama o fiyat覺 hakedecek bir kordonu olduunu d羹羹nm羹yorum. Ebay'de falan ucuza bulurum diye d羹羹n羹rken 750 dolara bulunca orada da zaten Tag genel olarak benim i癟in bitti. G繹zl羹k 癟er癟evem Tag Heuer ondan gayet memnunun oras覺 ayr覺. Balon veya normal diye yorum yapmak istemiyorum ama fikir vermesi a癟覺s覺ndan yazay覺m dedim.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Bg17 » 27 Eki 2015, 05:15

Patek e silikon kordon 200usd. Tag biraz ***nu cikartmis.

Hic kullanmadim ama iyi markadir tag.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj tumen » 27 Eki 2015, 05:42

Bir 癟ok insan覺n o kadar verdii para makineye deil san覺yorum en b羹y羹k y羹zde ile PREST襤J,gerisi g繹rsellik,marka deeridir. Makine diyenler i癟in; 1000 TL'lik seiko,orient mekanik saati, nas覺l 5 y覺lda bir bak覺m ihtiyac覺 duyuyorsa, 50K'覺k saatlerin 10 -15 y覺l sonra bak覺ma girer diye bir ey hi癟 bir forumda rastlamad覺m, Hal b繹yle olunca fahi fiyatlar覺n abart覺l覺 olduunu s繹ylemek yerinde olacakt覺r.
"I guess I'll always be A soldier of fortune "
Kullan覺c覺 avatar覺
tumen

Ya: 42
Kay覺t: 08 Mar 2015, 01:29

Mesaj invicta » 27 Eki 2015, 10:22

yakla覺k 6 y覺ld覺r k覺rm覺z覺 sapl覺 tag g羹ne g繹zl羹klerini kullan覺yorum, 癟ok memnunum. yak覺n zamanda da bir tag saat almak niyetindeyim. g繹zl羹羹 6 y覺l 繹nce 370 tl gibi bir rakama alm覺t覺m ama farkl覺 d繹nemlerde 2.100 tl ye kadar fiyat覺 olduunu g繹rd羹m. hala benzer modeller 600-800 band覺nda sat覺l覺yor. saat ise % 40 indirimli fiyat覺 ile 4.600 TL gibi bir rakam. Oris'i daha 癟ok beenmeme ramen forumdaki arkadalar覺n y繹nlendirmesi ve marka alg覺s覺n覺n daha iyi olmas覺 nedeniyle tag'a y繹neldim. servis ve aksesuarlar覺n bu kadar pahal覺 olmas覺 mant覺ks覺z olduu kadar f覺rsat癟覺l覺k gibi de geliyor maalesef.
Kullan覺c覺 avatar覺
invicta

Kay覺t: 30 Nis 2011, 13:44

Mesaj mturann » 27 Eki 2015, 10:46

L羹ks denilen ey zenginlere zenginliklerini hissettirmek i癟in var :)
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj eyimen » 27 Eki 2015, 11:01

Bence bu soru Tag'a yonelik olmamali. Tum elit markalarin fiyatini ne kadar hak ettigi tartisilir. Ama aslinda bos bir tartismadir kanimca :lol:
Istediginiz fiyata satabiliyorsaniz o fiyati ediyordur(arz/talep). Daha once Rolex fiyatlarinin baska markalarla yillar boyunca karsilastirmasini okumustum. Ornegin 1970'lerde Rolex ile ayni fiyata saat satabilen markalar, bugun ancak Rolex'in 3'te 4'te biri fiyatina satabiliyor. Bunun disinda "Tag Heuer'in saatleri kaliteli midir?" sorusuna cevabim evet. Ama "Fiyat farkina deger mi?" sorusuna cevabim ise yukarida anlattigim gibi :D
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj izmeil » 27 Eki 2015, 12:32

Ben de tag g羹ne g繹zl羹羹 kullan覺yorum bir s羹redir epey de memnunum. Ama bir ka癟 sene 繹nce numaral覺 g繹zl羹k 癟er癟eve cam fiyat覺n覺n lazer ameliyat覺na eit olmas覺yla beni b覺癟ak alt覺na yatmaya ikna etmi markad覺r Tag - bi taraftan minnettar覺m ama tart覺ma vallahi bo deil :D
Kullan覺c覺 avatar覺
izmeil

Kay覺t: 31 Au 2015, 17:29

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 224 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners