TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Saat Hangi Filmlerde Kullanılmış?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Saat Hangi Filmlerde Kullanılmış?

Mesaj Archimed » 26 Eki 2015, 12:49

Geçen hafta televizyonu karıştırırken Burak Özçivit'in oynadığı "Kara Sevda" dizisinde kısa bir görüntü yakaladım. Burak Özçivit birisi ile buluşacak galiba, saatine bakıyor. Kolundaki saat beyaz kadranlı Patek Philippe Nautilus. Dizi biraz izlediğim kadarıyla ulusal kanalların hepsine benzeyen prodülsiyonlarından biri. Ama Nautilus Özçivit'in kolunda şık duruyordu. Bununla ilgili caps yakalayan varsa burada bence şık durur ;)
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj MertYe » 26 Eki 2015, 23:45

Archimed yazdı:Geçen hafta televizyonu karıştırırken Burak Özçivit'in oynadığı "Kara Sevda" dizisinde kısa bir görüntü yakaladım. Burak Özçivit birisi ile buluşacak galiba, saatine bakıyor. Kolundaki saat beyaz kadranlı Patek Philippe Nautilus. Dizi biraz izlediğim kadarıyla ulusal kanalların hepsine benzeyen prodülsiyonlarından biri. Ama Nautilus Özçivit'in kolunda şık duruyordu. Bununla ilgili caps yakalayan varsa burada bence şık durur ;)

Bende o patek anını gördüm diziye kitlendim bir anda orda başka bir karakterinde kolunda deri kordon patek vardı yada en azından tokasını patek tokasına çok benzettigim için bana öyle geldi.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Archimed » 27 Eki 2015, 12:38

Bugün de Milliyet Gazetesi'nin ekinde Burak Özçivit'in resmi var. Kolunda AP Royak Oak Offshore var :champ:
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Baran » 28 Eki 2015, 07:35

Burak saatlere oldukca meraklı,bildiğim kadarıyla 5 tane saati var ben yakından AP sini gördüm bileğinde oldukca güzel duruyor.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Tgm » 28 Eki 2015, 10:16

Archimed yazdı:Geçen hafta televizyonu karıştırırken Burak Özçivit'in oynadığı "Kara Sevda" dizisinde kısa bir görüntü yakaladım. Burak Özçivit birisi ile buluşacak galiba, saatine bakıyor. Kolundaki saat beyaz kadranlı Patek Philippe Nautilus. Dizi biraz izlediğim kadarıyla ulusal kanalların hepsine benzeyen prodülsiyonlarından biri. Ama Nautilus Özçivit'in kolunda şık duruyordu. Bununla ilgili caps yakalayan varsa burada bence şık durur ;)

Diziye 5-10 dk baktım. Burak Özçivit'in oynadığı karakter fakir bir karakter. Ama kolunda Patek var. Dizinin prodüksiyonuna onca para harcıyorsunuz, şöyle basit hatalara ne gerek var :)
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj MertYe » 28 Eki 2015, 10:39

Dizinin konsepti zengin kız fakir oğlan tipik yani patekte zengin olunca geliyor zaten
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Tgm » 28 Eki 2015, 10:43

Patek'i fakir oğlan takıyor Mert :)
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj MertYe » 28 Eki 2015, 10:45

Evette zengin olduktan sonra :D
Kullanıcı avatarı
MertYe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: eskiserkan ve 153 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners