TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1500-5000 TL Bütçeli Otomatik Saat Önerisi / Longines

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1500-5000 TL Bütçeli Otomatik Saat Önerisi / Longines

Mesaj gaddarnahra » 23 Eki 2015, 20:46

Herkese iyi forumlar...

1500-5000 TL arası bütçem var bu bütçenin aralığını fazla olmasının nedeni aslında bütçem 3000-4000 arası ama 300 400 TL içinde güzel bir model kaçırmak istemedğim için geniş tutdum. Kendi çapımda biraz araştırma yaptım bu bütçe aralığında Loginesin kaliteli bir marka olduğu kanısına vardım ama zaten konu açmamım nedeni alternatif öğrenmek açıkcası saatler hakkında çok bilgim yok bilene danışmak için buradayım. Alacağım saati günlük herşeye uygun olması amacı ile alıyorum. Şu an GC 147001 Modeli saatim var ama sırf ağırlığından dolayı takamıyorum zaten bu saati alarak çokta bilinçli biri olmadığımı anlamışsınızdır neyse kafanızı şişirmeden Loginesden beğendiğim 2 modelin linki paylaşayım ama dediğim gibi ne logines diye bir takıntım var nede bu modeller diye sadece bu kadar bildiğim için bunları buldum.

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/long ... 6664796-1/
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/longines-l27864566/
En son gaddarnahra tarafından 24 Eki 2015, 09:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
gaddarnahra

Re: 1500-5000 TL Bütçeli Otomatik Saat Önerisi / Longines

Mesaj Caner1983 » 23 Eki 2015, 22:31

Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj eyimen » 24 Eki 2015, 00:16

Linklerinizden biri Quartz bir saat. Longines alacaksaniz otomatik almanizi tavsiye edecegim sadece.
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj Tgm » 24 Eki 2015, 00:52

Longines iyi hoş da, neden sadece longines?? Ayrıca bütçe çok kapsamlı. Dolayısıyla baya bir seçenek mevcut. Biraz daraltıp, kişisel zevklerinize ve isteklerinize değinirseniz, daha nokta atışı öneriler gelecektir :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj MertYe » 24 Eki 2015, 02:31

Tgm yazdı:Longines iyi hoş da, neden sadece longines?? Ayrıca bütçe çok kapsamlı. Dolayısıyla baya bir seçenek mevcut. Biraz daraltıp, kişisel zevklerinize ve isteklerinize değinirseniz, daha nokta atışı öneriler gelecektir [emoji106]

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Şahsen ben gebel olarak kauçuk kordonlu saat tercih ederim. Başkasıda çelik bileziği daha çok sevip, daha konforlu bulabilir. 2 side gündelik kullanıma uygun olacaktır. Longines tabiki çok güzel marka fakat farkli alternatiflerde aradığınız düşünülünce kasa boyutları, kordon tipi, kasa tipi veya kaplaması gibi detaylar tavsiye vermek için yardımcı olacaktır.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj izmeil » 24 Eki 2015, 03:09

Bence bu fiyat aralığında fiyat performansta lider saat longines hydroconquest automatic
Kullanıcı avatarı
izmeil

Mesaj gaddarnahra » 24 Eki 2015, 09:23

"Kendi çapımda biraz araştırma yaptım bu bütçe aralığında Loginesin kaliteli bir marka olduğu kanısına vardım ama zaten konu açmamım nedeni alternatif öğrenmek açıkcası saatler hakkında çok bilgim yok bilene danışmak için buradayım."

Şeklinde yazmamın nedeni bu zaten bilsem başka markalar bakacağım ama aynı fiyatta diğer markalar diye baktığım zaman genellikle hep moda markaları çıkıyor kıyafet üzerine ünlenmiş o yüzden bilen arkadaşlar yani sizlere danışıyorum bana bu fiyatta farklı markalar verirseniz araştırmak isterim
Kullanıcı avatarı
gaddarnahra

Mesaj mermertaş » 25 Eki 2015, 11:38

Oris - Tag Heuer akla geliyor bu fiyat aralığında.
Sınıra alttan yaklaşan Orient Star a bakılabilir.
Longines 'in bir alt segmenti olmakla birlikte Tissot, Mido, Hamilton, Certina 4lüsünde seveceğiniz bir model olur belki.
Kullanıcı avatarı
mermertaş

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners