Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Bu swatc un YRS408G modelini Eren holding in indirim gunünden sansa görüp 150 TL ye almıştım gecen sene. Satıcı cocuk abi biz bile 360 a almıştık deyip uyuz olmuştu biraz severek kullanırım ama el kol yikarkende çok tedirgin olurum açıkcası çünkü arkasında sadece WR yazıyor ve metre belirtmedigi için 30 diye kabul etmek lazım. Retrograde eglnceli ve monoblok Çelik bir saat. Ama bir Japon kadar dayanabilecegini sanmiyorum.
yazılar çok olumlu bugün büyük ihtimalle hepsiburada.com dan sipariş edicem. Yorumlarınız için teşekkürler. bide şunu sorucam saat kalınlığı nasıl acaba. radliner kullanmış galiba. çünkü bu resimde biraz kalın gibi..
ayrıca kırmzı ile işaretlediğim bölüm ne işe yarıyor?
Saat 42 mm ve 1,3 cm filanda kalınlığı var. Kalın sayılır yani. O çizdiğin bölüm ne ise yarıyor bilmiyorum ama kronometrenin saniye kolu saat 3 ile 9 arasındaki yarım dairede gidip geliyor. Bu saat tip ve özellik olarak güzel. Ama suya çok dayanıklı değil bunu bilerek kullanmalısın.