Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
leonidas » 08 Eki 2015, 10:04
Dun itibari ile servise gonderdim daha ses soluk yok.kullanici hatasi olan birsey yok su gecirmez diye aldigimiz saat su aldi daha once hic acilmamasina ramen ama tabi bu servislerin ne yapacagi ne diyecegi pek belli olmaz bakmissin kullanici hatasi demisler birde ucreti bize kilitlemisler olur mu olur yani.daha gonderirken
kargoyu bana kilitlediler zaten
-

leonidas
-
Tgm » 08 Eki 2015, 10:16
leonidas yazdı:su gecirmez diye aldigimiz saat su aldi daha once hic acilmamasina ramen
Öncelikle geçmiş olsun.
Saat tepeden su alabilir. "Su almaz" diye bir saat yoktur. PRS516 bildiğim kadarıyla 10 bar. Havuz ve deniz için dahi yeterli. Eğer tepeyi açık unutmadığınız halde böyle birşey olduysa saatte sorun var demektir. Değişim talep edin bence
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
-

Tgm
-
raven » 08 Eki 2015, 19:34
leonidas yazdı:Dun itibari ile servise gonderdim daha ses soluk yok.kullanici hatasi olan birsey yok su gecirmez diye aldigimiz saat su aldi daha once hic acilmamasina ramen ama tabi bu servislerin ne yapacagi ne diyecegi pek belli olmaz bakmissin kullanici hatasi demisler birde ucreti bize kilitlemisler olur mu olur yani.daha gonderirken
kargoyu bana kilitlediler zaten
Garanti kapsamındaki saat yetkili servise gönderilirken nasıl kargo ücretini müşteriye yüklerler anlaşılır gibi değil

Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
leonidas » 08 Eki 2015, 19:48
Servisten aradiklarinda burada yazarim sonucu
-

leonidas
-
leonidas » 19 Eki 2015, 20:15
Sn
SeRxx yazdı:O kadar dikkatli olmama rağmen tepeyi açık unuttuğum çok olmuştur. Servis sonucunu merak ediyorum
leonidas yazdı:Ozen gostererek kullaniyorum saatimi birakin denizi havuzu banyo ederken bile kolumdan cikartiyorum.anca ellerimi yakirken kolumda kaliyordu hala neden boyle oldugunu anlamadim

Sn Serxx saatim bugun servisten geldi bir suru parca degismis garanti kapsaminda herhangi bir ucret talep edilmedi burdaki arkadaslarida konu ile ilgili bilgilendireyim dedim

-

leonidas
-
raven » 19 Eki 2015, 20:17
Hayırlı olsun

Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 50 misafir