TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Hindistan'dan Saat Al覺m覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hindistan'dan Saat Al覺m覺

Mesaj darksider » 10 Eki 2015, 14:05

Bu arada saatler ile ilgili de 繹yle bit ey okudum ...

http://www.slideshare.net/mobile/pradee ... ketleaders
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
Kullan覺c覺 avatar覺
darksider

Ya: 44
Kay覺t: 07 Nis 2015, 17:58

Mesaj Ayta癟 » 10 Eki 2015, 20:04

Hindistanda saat konusunu bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam amiral gemisi ak覺ll覺 telefon fiyatlar覺na ya da ak覺ll覺 saatlere bir bakard覺m. Orada fiyatlar覺n覺n olduk癟a uygun olduunu duydum. Yemek konusunu da ilgiyle okudum belki bir t羹rk lokantas覺 bulursunuz ama b羹y羹kba kesebiliyorlar m覺 yoksa k覺rm覺z覺 et mi ithal ediyor acaba ger癟ekten merak ettim. Yaayaca覺n覺z tecr羹belerinizi anlatman覺z覺 bekliyoruz. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Ayta癟

Ya: 40
Kay覺t: 30 Haz 2014, 20:46

Hindistan'dan Saat Al覺m覺

Mesaj darksider » 15 Eki 2015, 19:38

襤lk izlenim...

Saat: deil 繹zel bir saat, normal Quartz moda saat bulmak bile neredeyse imkans覺z, insanlarda saat kullanma al覺kanl覺覺 yok.

Yemek: burada ve d覺ar覺da yap覺lan yorumlar neticesinde bir hayli stok yaparak gittim, sonu癟, stoklar olduu gibi duruyor... Ben G羹ney'in kuzeyinde bir b繹lgedeyim ve s繹ylenilene g繹re Hindistan'da her 50 km'de dil ve k羹lt羹r deiirmi, a癟覺k癟as覺 bulunduum yerin yemekleri i癟in s繹yleyecek s繹z bulam覺yorum, benim gibi ac覺y覺 癟ok seven bir b羹nye i癟in cennet...Etobur olmama ramen geldiimden beri vejeteryan yiyorum ama bu t羹rl羹 sebzeyi bu t羹rl羹 piirmeyi T羹rkiye'de bilseydik biz de 癟ok fazla et aramazd覺k... u ana kadar tad覺-kokusu, deil rahats覺z eden, ekmeklerini band覺ra band覺ra zevkten 4 k繹e olmu ekilde yemediim tek bir yemek 癟覺kmad覺. ok uzar bu, anlatt覺k癟a anlat覺r覺m, imdilik yeterli.

Temizlik-Hijyen: S覺f覺r... Tek kelime ile, hatta rakam ile de (0). evre, sokaklar vs. Ge癟tim insanlar覺n kiisel hijyen anlay覺覺 da ciddi anlamda d羹羹k.

Trafik: Dostum bu Hindistan bir harika, milyonlarca motosiklet (tek bir lokal fabrika y覺lda 7,5 milyon adet 羹retiyor) her tarafta. Trafik 覺覺覺 yok, b羹y羹k ehirlerde yeni yeni balam覺. 襤ngiliz hat覺ras覺 burada da direksiyon sa tarafta, ama trafik ak覺覺 ile ilgili 繹yle bir durum var. Herkes kafas覺na g繹re gidiyor, kar覺dan da kafas覺na g繹re gelen birisi ile kar覺la覺nca genellikle ! ama her zaman deil, yolun sol taraf覺n覺 kullanmak tercih ediliyor.

N羹fus: 1,5 milyar... E b繹yle olunca al覺veri merkezinin otopark覺nda gelenlere park etmekte yard覺mc覺 olan en az 10 kii, otoban gielerinde i癟eride kasada oturana paray覺 verip fii of繹re veren g繹revliler, her restoran-otelin 繹n羹nde bekleyen en az 2 ama ortalama 8 bek癟i-g羹venlik g繹revlisi, gibi pek al覺覺k olmad覺覺m覺z durumlar s覺k癟a mevcut.

襤klim: g羹nd羹z 35 gece 22 derece, bulunduum yerde nem yok dolay覺s覺 ile rahats覺z etmiyor ama Mumbai hem daha s覺cak hem daha nemli imi, cumartesi g繹receim g繹receimi!

襤lk izlenim dedim de baya bi izlemiim yukar覺ya bak覺nca.

Devam edecek...

Darksider Nashik'den bildirdi...

Ek: bagaj覺m覺 襤stanbul'da b覺rakarak Hindistan'da ilk yapt覺覺m eyin g繹mlek-pantolon al覺verii olmas覺n覺 salayan T羹rk Hava Yollar覺'na da buradan teekk羹r羹 bor癟 bilirim...
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
Kullan覺c覺 avatar覺
darksider

Kay覺t: 07 Nis 2015, 17:58

Mesaj Anesthesia » 15 Eki 2015, 20:59

Ilk izlenimin boylesine olumlu olmasi sevindirici.

Iyi eglenceler o halde:)
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj Bg17 » 15 Eki 2015, 21:23

Yemek konusuna sevindim...

Yinede dikkat etmeni oneriririm...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Skysercan » 15 Eki 2015, 21:35

Omega Seamaster Professional 300 saatimi Hindistan Delhi'den alm覺t覺m. O zaman icin TR Omega Butiin indirimli fiyat覺ndan bile 500$ daha ucuza gelmiti. Zaman zaman bu gibi cazip fiyatlar bulunabiliyor.
Saati Ethos Watchs'dan alm覺t覺m, tavsiye ederim gayet kibar ve ilgililerdi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Skysercan

Kay覺t: 04 Haz 2013, 22:03

Mesaj mlm » 15 Eki 2015, 23:02

Selim iyi seyahatler, yemek bulabilmene ve hatta epmek banabilmene sevindim.
Yersen bu da var, yemezsen Buda m覺 diyorlar ne diyorlar :)
Pipo i癟en var m覺 :D Tk.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj afl » 16 Eki 2015, 10:46

Mumbai de hem saat hem de yemek konusunda daha da mutlu olacaks覺n覺z. Etli yemek olan 癟ok g羹zel ve l羹ks restaurantlar da var. Etli hint yemekleri de var. A癟覺k癟as覺 ben Hindistan seyahatlerimde sadece trafik ve hijyenden ikayet癟i oldum. Gerisi gayet g羹zeldi. D羹nyan覺n pek 癟ok acayip yerinde bulundum ama en pisi Hindistan 繹nermesine %100 kat覺l覺yorum. Mumbai de pis ve trafik facia ama onun d覺覺nda g羹zeldir.
Yemek s覺k覺nt覺n覺z zaten kalmam覺, ama Mumbai de daha 癟ok 癟eit bulacaks覺n覺z.
Saatlere gelince; ilk tavsiyem Linking Road da vakit ge癟irmenizdir. Olduk癟a uzun ve d羹nya markalar覺n覺n olduu bir caddedir. Cadde 羹zerinde Watches of Switzerland gibi pek 癟ok markay覺 ayn覺 anda g繹receiniz maazalar覺n yan覺s覺ra, deiik marka saat butikleri de vard覺r.
Miro Road da Titan time ve 繹zellikle Turner Road da Time avenue da AP, ALS, JLC, Panerai, Blancpain vs g繹rebileceiniz yerler.
Baz覺 markalarda pazarl覺kla 癟ok iyi fiyat bulunabilir ama garanti sorun olabilir. Dikkat etmek gerek.
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], MacGyver, Skywalker34tr ve 48 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners