TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Hindistan'dan Saat Al覺m覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hindistan'dan Saat Al覺m覺

Mesaj Bg17 » 09 Eki 2015, 12:43

Yani Hindistanda insan oole seyler goruyo ki, beyin kismi felc yasiyor. Arti maalesef bu et konuda oldukca ciddiler, hepsi degilse de bi kismi.

Bu arada 1 haftada koku cikarsa yine iyi. Ingilterede icinde hintli aile yasamis ev kirasi normalin altinda gidiyor. Bi de ne kokudur o. Tadini sen dusun...

Neyse, konuya donuyum. Vintage saat almak zor istir, disi guzel dursa icinden emin olamazsin, sirf guzel gorunsun desen frankesteyn cikma olasiligi var. (birkac tane saatin elde kalanlariyla modifiye edilmis resore edilmis saat) cok kapsamli konu bir bilen bulma olasiligi dusuk, ancak marka model kapsaminda uzmanlasilabilir.

Asy ye katiliyorum, guzel el yapimi aksesuar almak daha mantikli.

Bir daha soyluyorum, biskuvi (puskevit) falan muhakkak gotur. (Dayanamadim, bi an aklima geldi)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj MertYe » 09 Eki 2015, 15:40

Bg17 yazd覺:Yani Hindistanda insan oole seyler goruyo ki, beyin kismi felc yasiyor. Arti maalesef bu et konuda oldukca ciddiler, hepsi degilse de bi kismi.

Bu arada 1 haftada koku cikarsa yine iyi. Ingilterede icinde hintli aile yasamis ev kirasi normalin altinda gidiyor. Bi de ne kokudur o. Tadini sen dusun...

Neyse, konuya donuyum. Vintage saat almak zor istir, disi guzel dursa icinden emin olamazsin, sirf guzel gorunsun desen frankesteyn cikma olasiligi var. (birkac tane saatin elde kalanlariyla modifiye edilmis resore edilmis saat) cok kapsamli konu bir bilen bulma olasiligi dusuk, ancak marka model kapsaminda uzmanlasilabilir.

Asy ye katiliyorum, guzel el yapimi aksesuar almak daha mantikli.

Bir daha soyluyorum, biskuvi (puskevit) falan muhakkak gotur. (Dayanamadim, bi an aklima geldi)

Ben Ingiltere'ye dil eitimine gittiim d繹nem aile yan覺nda kalm覺t覺m ve aile hintliydi. Dediiniz gibi baharat kullan覺m覺 youndu evde ama burda anlat覺lan kadarda deil. Evde baharat kokular覺 olurdu ara ara. Benim kald覺覺m aile 20 senedir falan Ingiltere'de olduu i癟in ufaktan asimile olmulard覺 heralde. Sadece 1 defa akrabalar覺 yemee gelmiti bunlara o g羹n yapt覺klar覺 yemeklerin kokusu 2 g羹n s羹rd羹 evde. 2-3 ayda bir geleneklerine uygun ya覺yorlar galiba :D
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj mturann » 09 Eki 2015, 15:46

baharat yemein kendi tad覺n覺 da kokusunu da bast覺r覺r hele ki dediiniz kadar kullan覺yorlarsa farkl覺 farkl覺 yemek yapmalar覺na gerek yok :) O kadar baharat kulland覺ktan sonra ne yediinin bir 繹nemi yok. ha saman yemisin ha et yemisin. bast覺n m覺 baharat覺 hepsi ayn覺 oluyordur. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj raven » 10 Eki 2015, 00:14

Bg17 hakl覺 en 繹nemlisi yiyecek sorunu. hem temizlik konusu hem de damak zevki konusu hem de ne olduunun belli olmamas覺 konusu b羹y羹k sorun olur. ayr覺ca mideniz daha 繹nce sindirmedii bir eyi sindirmeye kalkt覺覺nda b羹t羹n bir g羹n羹n羹z羹 wc de ge癟irebilirsiniz aman dikkat. saat konusunu ben de bilmiyorum maalesef.
D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
Kullan覺c覺 avatar覺
raven

Ya: 54
Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31

Mesaj Orhanbalu » 10 Eki 2015, 03:41

Herkese selamlar, Hindistan g繹rd羹羹m en P襤S 羹lkedir. Hijyen kelimesinin H harfi bile yok. Yemek olarak tavsiyem sadece k覺zg覺n yada k覺zarm覺 eyleri yemenizi tavsiye ederim. ( ancak mikroplardan bu ekilde koruna bilirsiniz ) Hindistan'覺n 癟ou ehrinde b覺rak覺n k覺rm覺z覺 eti, tavuk eti dahi bulamazs覺n覺z. Sebze ve hamur ii tak覺lacaks覺n覺z. [emoji53]
Al覺 veri i癟in, el ile ilenmi mermer, aa癟 ileri al覺nabilir.
Saat konusuna gelince, bende orada baya bakt覺m fakat pek de kaide ye al覺nacak birey bulamad覺m.
balu
Kullan覺c覺 avatar覺
Orhanbalu

Kay覺t: 28 Au 2013, 07:09

Mesaj jstein » 10 Eki 2015, 12:58

Ebay 羹zerinde Mumbai'de refurbished vintage listeleyen pek 癟ok sat覺c覺ya rastl覺yorum.
rnek olmas覺 a癟覺s覺ndan bir ka癟 link vermek gerekirse
http://m.ebay.com/sch/vintage_2k15/m.ht ... mwBanner=1
http://m.ebay.com/sch/thevintage_watche ... mwBanner=1
One Timex digital watch, broken.
Kullan覺c覺 avatar覺
jstein

Kay覺t: 11 May 2015, 13:39

Mesaj seastar1000 » 10 Eki 2015, 13:12

Mesleg覺m gereg覺 Dunyada z覺yaret etmed覺g覺m az ulke kalm覺t覺r herhalde.H覺nd覺stana 1986 dan ber覺 herhalde 20 kez den fazla g覺tm覺s覺md覺r hatta 覺stemeden de olsa balay覺m覺z覺 Yen覺 delh覺de gec覺rd覺k Sudur budur demek kolaya ka癟mak olacak ama ya uluslararas覺 z覺nc覺rlerde yemek y覺yeceks覺n覺z k覺 orada b覺le tad b覺raz farkl覺 olacak mc Donald 覺n Japonya f覺l覺p覺nler vs tad覺 da farkl覺d覺r yada duzgun g覺y覺n覺p obera覺 vs g覺b覺 ultra lux otellere g覺receks覺n覺z k覺 bu durumda para konuur ama hasta olmazs覺n覺z
saat mevzuna gelirsek y覺ne H覺nd覺stan da al覺sver覺s b覺raz tehl覺kel覺 demeyel覺mde d覺kkatl覺 olmak laz覺m kaz覺klanma 覺ht覺mal覺 yuksekt覺r d覺yel覺m
su an marka soyleyem覺yorum fakat esk覺den b覺rcok kend覺 markalar覺 vard覺 onlardan bulursan覺z alman覺z覺 tavs覺ye eder覺m yan覺 uzer覺nde made 覺n 覺nd覺a yazan saat kac k覺s覺de vard覺r k覺
Kullan覺c覺 avatar覺
seastar1000

Kay覺t: 17 Nis 2011, 19:46

Mesaj darksider » 10 Eki 2015, 13:59

Yiyecek ile ilgili o kadar uyar覺 ald覺m ki hem burada hem d覺ar覺da, d繹nd羹羹mde herhalde g繹bekteki fazlal覺klardan kurtulmu olaca覺m.

Benim de iim gerei bir hayli 羹lkeyi g繹rme ans覺m oldu, Uzakdou 繹zellikle mutfak a癟覺s覺ndan in dahil. Her gittiim yerin en lokal yiyeceini de "ne olursa olsun" tatmadan d繹nmemeye gayret ederim, yine bu konuda da en ilgin癟 deneyimlerim in'de olmutu.

zetle; miktar ve s覺kl覺k a癟覺s覺ndan zaten 癟ok yemek yiyen biri deilim, yemek ay覺rt etme oran覺m da 0'a yak覺n.

Beni en 癟ok endielendiren hijyen konusu. Orada gideceim irket yetkilileri bile kesinlikle a癟覺k su i癟memem konusunda uyard覺lar. 襤癟mek i癟in su ayr覺 bir konu, T羹rkiye'de bile emeden su i癟me al覺kanl覺覺 neredeyse kimsede kalmad覺 fakat, yemekleri de kapal覺 su ile yap覺yor deiller herhalde bu arkadalar veya meyve sebze salata vs ie suyuyla y覺kanm覺yordur.

yle san覺yorum ki Orhanbalu'nun dedii gibi bol pimi-k覺zarm覺 eyler tercihim olacak.

Umuyorum d繹nd羹羹mde anlataca覺m bol bol hikayem olur :)

Oralardan bir istei olan var ise elimden geldiince yard覺mc覺 olmaya 癟al覺覺r覺m...
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
Kullan覺c覺 avatar覺
darksider

Ya: 44
Kay覺t: 07 Nis 2015, 17:58

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, Google [Bot], jazzy, sphinx ve 230 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners