TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Hindistan'dan Saat Al覺m覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Hindistan'dan Saat Al覺m覺

Mesaj darksider » 08 Eki 2015, 23:01

n羹m羹zdeki g羹nlerde yakla覺k 10 g羹nl羹k bir Hindistan yolculuuna 癟覺k覺yorum. A覺rl覺kla Mumbai ve Nashik'de olaca覺m. 襤 gezisi olduu i癟in 癟ok zaman覺m olur mu bilmiyorum ama akl覺mda bir saat define av覺na 癟覺kmak var, Mumbai'de hafta sonunu ge癟ireceim i癟in en olas覺 yer de buras覺 g繹r羹n羹yor.

Bildiim kadar覺 ile Hindistan'覺n 繹zellikle refurbished saatler a癟覺s覺ndan hem olumlu hem de aksine 癟ok olumsuz bir 羹n羹 var. zellikle eski 襤svi癟re saatlerini elden ge癟irerek d羹zg羹n ekile sokmakta 羹zerlerine yok (mu). Benim merak ettiim bu elden ge癟irilmi saatler haricinde, acaba arada d羹zg羹n-oynanmam覺 bireyler bulabilir miyim?

Ayn覺 zamanda acaba Hindistan'dan 繹zellike Japon saatlerini daha uygun bulabilir miyim gibi bir merak覺m da var.

Hindistan Hakk覺nda tecr羹beli-bilgi sahibi arkadalar neler d羹羹n羹rler acaba bu konuda?

襤lk gidiim, bu y羹zden saat harici konularda da (ne yap覺l覺r-ne yap覺lmaz gibi) deerli g繹r羹lerinizi payla覺rsan覺z Mutlu olurum :)

Selamlar...
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
Kullan覺c覺 avatar覺
darksider

Ya: 44
Kay覺t: 07 Nis 2015, 17:58

Re: Hindistan'dan saat al覺m覺

Mesaj Bg17 » 08 Eki 2015, 23:08

Tek bir onerim olacak, yaninda erzak gotur. Saat kismini bilmiyorum....
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj darksider » 08 Eki 2015, 23:12

Bg17 yazd覺:Tek bir onerim olacak, yaninda erzak gotur. Saat kismini bilmiyorum....

Biraz daha detay alabilir miyim?

Neden ? Ve ne 癟eit erzak?
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
Kullan覺c覺 avatar覺
darksider

Ya: 44
Kay覺t: 07 Nis 2015, 17:58

Mesaj Bg17 » 08 Eki 2015, 23:27

Yiyecek bulmak cok zor, yani yenebilecek durumda yiyecek. Ufak tefek tok tutacak biseyler muhakak gotur yaninda, biskuvi falan. Bi de etli bisey ismarlarken cok dikkat et restorantlarda falan, cok alinabiliyorlar. Birisi bana su anda benin tanrimi yiyosun demisti...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj asymptote » 09 Eki 2015, 08:05

Hindistan'dan ne al覺n覺r? Bulunabilirse el ii oyma satran癟 tak覺m覺 al覺n覺r. ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj MertYe » 09 Eki 2015, 09:15

Bg17 yazd覺:Yiyecek bulmak cok zor, yani yenebilecek durumda yiyecek. Ufak tefek tok tutacak biseyler muhakak gotur yaninda, biskuvi falan. Bi de etli bisey ismarlarken cok dikkat et restorantlarda falan, cok alinabiliyorlar. Birisi bana su anda benin tanrimi yiyosun demisti...

Hem bu kadar rahats覺z olup hemde et satmalar覺 da enteresanm覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Re: Hindistan'dan Saat Al覺m覺

Mesaj mvurucu » 09 Eki 2015, 10:14

Sadece et konusunda deil neredeyse t羹m yiyecekler bizim damak tad覺m覺za pek yak覺n deil:(
Ben kendimi 癟繹p mideli olarak tan覺mlar kolay kolay yemek beenmezlik etmem ancak ziyaretimizde memnuniyet ifadesi olarak bir yiyecek ikram etmilerdi
d覺tan ayn覺 bizim lokma k覺zarm覺 bir hamur, teekk羹r edip kocaman bir g羹l羹mseme ile al覺p 覺s覺rd覺覺mda d覺 hamurun a覺r覺 tuzlu ve baharatl覺 i癟teki k覺ymal覺 "ey" in de ekerli olduunu ac覺 ekilde tecr羹be ettim:):)
adam elleri 繹n羹nde g羹l羹mseyerek y羹z羹me bak覺yor, ben az覺mdaki acaip eyi yutmaya 癟al覺覺p yalandan g羹l羹mseyip teekk羹r etmeye 癟al覺覺yorum

hani baharatlar覺 falan da yenilir yutulur tarzdan eyler deil, hani ben dou mutfa覺 severim oo ac覺yla aram iyidir falan deme...
adamlara burada d羹羹n yap覺yoruz kendi a癟覺lar覺 otel mutfa覺n覺 kullan覺yor, adamlar gittikten sonra koku bir haftada 癟覺km覺yor otelden o derece...

sen sen ol yan覺na bol bol bisk羹vi, kek gofret vs. at覺t覺rmal覺k al:)
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullan覺c覺 avatar覺
mvurucu

Ya: 40
Kay覺t: 22 Tem 2011, 11:13

Mesaj mvurucu » 09 Eki 2015, 10:16

Bg17 yazd覺:Yiyecek bulmak cok zor, yani yenebilecek durumda yiyecek. Ufak tefek tok tutacak biseyler muhakak gotur yaninda, biskuvi falan. Bi de etli bisey ismarlarken cok dikkat et restorantlarda falan, cok alinabiliyorlar. Birisi bana su anda benin tanrimi yiyosun demisti...

abi yap覺t覺rsayd覺n ya cevab覺 " e ben yiyebiliyorsam bu nas覺l tanr覺 hac覺?? " diye :)
herkesin inanc覺na sayg覺m sonsuz ama inee tapmak da ne bileyim :)
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullan覺c覺 avatar覺
mvurucu

Ya: 40
Kay覺t: 22 Tem 2011, 11:13

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners