TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Projesi

Mesaj Clk » 08 Eyl 2010, 23:25

Monarch, biraz Nimet Abla gibi konusacagim...

Gönül isterki hepinizin dileklerini gerceklestirelim :D Saka saka....

Mekanizma icin ilk tercih asagida ki sekilde olacak...

Resim

Fiyatina göre en yakisikli mekanizma bu :)

Gerisi Bond bitirdikten sonra :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Monarch » 08 Eyl 2010, 23:31

Bu konu ile ilgili Bond'un yazdığı ilk mesaja ithafen yazmadan geçemediğim bir şey var. Forumlarda üye sayısının çokluğuna nazaran konuşulanların kalitesi ve üyelerin forumun kuruluş amacına riayet etmesi önem kazanıyor. Forumun kurulduğu çok uzun zaman olmadı fakat, bir web sitesinin kurulduktan 6 ay sonra neredeyse milyar dolarlara satıldığı, yaşamın hızlı sürdüğü bir çağda yaşıyoruz.

Eminim ki çok da uzak olmayan bir gelecekte TSF Türkiye Saat camiasında referans noktası olan bir yerde olacak. Esas o dönemlerde bu forumun üyesi olmak başka bir prestij sayılacak. Bu forumu akıl edip kuranlara, grafikten, kodlamaya, yedeklemeye, sunucu barındırmaya kadar emeği geçenlere, katılımcı olup para verilse öğrenilemeyecek eşsiz bilgilerini burada paylaşan herkese tekrar teşekkür ediyorum.

Edit: clk konunun başında mı bekliyorsun, arka arkaya 2 mesaj hazırlıyordum, 2.yi gönderemeden cevap geliyor. :D Gayet güzel. Daha ne olsun.
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj Monarch » 08 Eyl 2010, 23:38

Bu arada bu saatin yedek parça konusunu da ayrı bir konu başlığında şekillendirmek lazım. Saatlerin başına bir şey gelse taa memleketine yolcu etmek zorunda kalmamak iyi olur. Yok parçalar zaten ülkemizde bulunabiliyorsa, bu mesajı okumamış farzediniz efenim.
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj Bond » 08 Eyl 2010, 23:41

Neyse kırmızılardan normale dönelim. Forumda Burak1978 ve Clk'nın aldığı Steinhart Nav. B-Uhr Sandwich dial limited modelin oldukça beğenildiği dikkatimi çekmişti. Bu konuda ve daha önce aramızdaki bazı konuşmalarda da sandwich dial sesleri gelince, bende bu model üzerinden giderek neler olabilir diye düşündüm. Elbette aynısı olması manasız olacaktı. Kadranı invert ederek farklı bir hava verebilirmiyiz diye bir bakmak istedim. 1 indexini ise TSF'nin 1. yılını veya yapılan ilk saati simgelemesi adına opsiyon olarak farklı bir renkte tasarladım. Elbette bu tarz bir kombinasyonun teknik olarak yapılıp yapılamayacağını henüz bilmiyoruz ama bir kaç arkadaşımız fikir olarak beğenmişti, birde genel olarak hep beraber bakalım istedim. Amatörce yaptığım bazı modelleri ekliyorum, elbette kadrandaki ayrıntı kombinasyonları bir çok farklı modelde olabilir. İndex karakterleri, detay renkleri, small seconds ve kol tipleri vs gibi.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanılabilecek Farklı Luminova Renk Opsiyonlarının Gece Kadranda Örneklenmesi
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 08 Eyl 2010, 23:46

Basimiza tas yagacak bir de PVD cikti :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Monarch » 08 Eyl 2010, 23:50

clk yazdı:Basimiza tas yagacak bir de PVD cikti :D
:D
PVD çizilirse, ki zaman içinde çizilecek, alttan parlak çelik çıkacak mı? :roll:
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj drk » 08 Eyl 2010, 23:51

PVD ye bayıldım ben. :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj drk » 08 Eyl 2010, 23:52

@monarch

Malesef evet ama normal çeliğe göre yüzey biraz daha sertleştiği için çizilmesi zorlaşıyor tabi çizilmeyecek demek değil.
Çözüm seramik kasa :D
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners