TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Invicta Saatler Hakkında Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Invicta Saatler Hakkında Bilgi

Mesaj Aytaç » 03 Eki 2015, 23:55

İnvicta Grand Diver aldım 2 aydır kullanıyorum gayet iyi mekanizma japon sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ama dikkat ettim Invicta tüm modelleri eni kalın dikkat çekici 43mm üstü saatler üretiyor. 44mm üstü büyük bir diver arıyordum fiyatı da 600tl yi geçmesin uygun olsun diyen biri için invicta çok uygun bir marka tabii yurt dışından alırsan uygun. Invictanın Türkiyede satıcısını zaten bulamamıştım.

2 adet invictan varsa ben olsam Seiko 5 diver alırdım.
Resim
Küçük olan 42mm SNZH Serisi
Büyük olan 44.50mm SNZF Serisi
Kullanıcı avatarı
Aytaç

Mesaj darksider » 04 Eki 2015, 00:45

galain yazdı:aslında gözüm invıcta subaqua noma v automatic te ama napsam bilemedim swıss made dedi satıcı eta mekanizma model olarak çok hoşuma gıttı

:champ:

viewtopic.php?t=19692#p384159

:)
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
Kullanıcı avatarı
darksider

Mesaj galain » 04 Eki 2015, 02:46

45 mm altı saatler bileğimde küçük duruyo swıss made bi saat istyodum aslında oris mesela ama ona bütçem yetmediği için invıctanın swıss made olanlarını arastırdım amazonda 500 600 dolar civarında fıyatlarda subaqua noma v automatic satılıyo ETA Valgranges A07 mekanızmaya sahıp görüntüsü ve swıss made oluşu beni cezbetti o yüzden almayı düşünüyorum sizcede iyi bi tercih olur mu
Kullanıcı avatarı
galain

Mesaj galain » 04 Eki 2015, 04:29

Bi yanlışlık oldu sanırım sbaqua normal V in mekanizması sw500 arkadaşlar orisinde kullandığı bi mekanizma
Kullanıcı avatarı
galain

Mesaj darksider » 04 Eki 2015, 09:42

galain yazdı:Bi yanlışlık oldu sanırım sbaqua normal V in mekanizması sw500 arkadaşlar orisinde kullandığı bi mekanizma

Limited ed. GMT modelinde ETA Valgranges A07

Chrono modelinde ise Sellita SW 500 kullanılıyor.

Linkini verdiğim saat benim saatim ve halen de rotasyonda keyifle kullanıyorum. :champ:
Kullanıcı avatarı
darksider

Mesaj galain » 04 Eki 2015, 12:32

Chrono modelini çok istiyorum ebay ya da amazondan almayı düşünüyorum sizce doğru bir tercih olur mu
Kullanıcı avatarı
galain

Invicta Saatler Hakkında Bilgi

Mesaj darksider » 04 Eki 2015, 13:08

Şahsi görüşümü soruyor iseniz tamamı ile zevk meselesi, invicta'nın tasarımları ve modelleri hem fiyat hem kalite açısından çok geniş bir skalada, bu yüzden de belki tam bir konumlanma yapamıyor pazarda.

Tercihin doğru olup olmayacağı çok izafi olur sanıyorum, İsviçre veya Japon kaliteli mekanizmalı bir İnvicta eğer görsel olarak çok hoşunuza gidiyor ve fiyatı da size göre uygunsa doğru denilebilir kanaatindeyim.
Kullanıcı avatarı
darksider

Mesaj galain » 05 Eki 2015, 22:19

aslında invıctanın modelleri çok hoşuma gidiyo büyük saatleri seviyorum bu sefer swıss made bi saat istıyorum o yuzden bu model çok hoşuma gitti 500 600 dolar civarı fiyatıda iyi amazon ya da ebay den almayı düşünüyorum çünkü burda fıyatları çok pahalı
Kullanıcı avatarı
galain

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners