Thevenin yazd覺:Bg17 yazd覺:Eger uzun sure kullanacaksaniz omega
Bakin uzerinde durulasi bir bakis acisi; bu enteresan Aqua Terra modelini uzun sure kullanabileceginizi sanmiyorum
Rica etsem nedenlerini biraz a癟abilir misiniz?
Thevenin yazd覺:Bg17 yazd覺:Eger uzun sure kullanacaksaniz omega
Bakin uzerinde durulasi bir bakis acisi; bu enteresan Aqua Terra modelini uzun sure kullanabileceginizi sanmiyorum
utkuturel yazd覺:Thevenin yazd覺:Bg17 yazd覺:Eger uzun sure kullanacaksaniz omega
Rica etsem nedenlerini biraz a癟abilir misiniz?
Bg17 yazd覺:
Ikinci elde cok ciddi deger kaybi olacagi asikar omega da. Ancak cok begenildiyse ve uzun sure kullanilacaksa kendini amorti eder.
kilimanjaro yazd覺:Baar , 癟ok kafam basm覺yor ka癟 y覺l omega kullan覺m s羹resi kardeim ?
Bg17 yazd覺:Ehh Clk da bi omeganin 150 yil sorunsuz calisacagini deklere ettigine gore kaliteyi onayladik.![]()
![]()
Askin kisine gore degisiyor, bende 6 aydan daha uzun duruyorsa uzun sureli diyorum. Ote yandan omega 8 yildir benle. 1 yili deviren baska saat sanirim olmadi.
Gene kaide sanirim 2 3 yil denebilir. Yani hobi olarak ilgilenilmiyorsa saat zaten uzun sure degistirilmez ki. Ne biliyim mesela ben ayakkabim eskimedigi surece yenisini almam...
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 144 misafir
|
||||||||||||||