Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
sinanarmy » 25 Mar 2015, 21:39
Clk yazdı:Ne heyecanlanmistik bu saati yaparken

Ilklerin yeri her zaman ayri
Ama 5 sene sonra bile dönüp bakinca güzel is cikartmisiz diyebiliyorsak olay tamamdir

5 yıl geçmiş talep varsa aynı etkinlik terar yapılablirmi katılımcı caglanırsa cunku yeni üyerieri var forumun bu sure icersinde ayrıca maddi olarakta cogu kişiyi zorlamayacak bir bütce fikrim bu:)
-

sinanarmy
-
Miriel » 25 Mar 2015, 21:44
sinanarmy yazdı:Clk yazdı:Ne heyecanlanmistik bu saati yaparken

Ama 5 sene sonra bile dönüp bakinca güzel is cikartmisiz diyebiliyorsak olay tamamdir

5 yıl geçmiş talep varsa aynı etkinlik terar yapılablirmi katılımcı caglanırsa cunku yeni üyerieri var forumun bu sure icersinde ayrıca maddi olarakta cogu kişiyi zorlamayacak bir bütce fikrim bu:)
Ne aşamada olduğunu ayrıntılı olarak bilmiyorum ancak gündemde yeni projeler var, yönetici dostlarımız bilgilendirme yapacaktır.

Tabi bu proje de çok güzel olur.

NOBLESSE OBLIGE!
-

Miriel
-
sinanarmy » 25 Mar 2015, 21:57
Miriel yazdı:sinanarmy yazdı:Clk yazdı:Ne heyecanlanmistik bu saati yaparken

Ne aşamada olduğunu ayrıntılı olarak bilmiyorum ancak gündemde yeni projeler var, yönetici dostlarımız bilgilendirme yapacaktır.

Tabi bu proje de çok güzel olur.

su saati almak istiyordum vazgectim belki tsf edittion ikinci el bulurum diye ancak haklı olarak alanlar satmak istemezler anısı var ama bu aynı modelin tekrar projesi olursa yine talep olcaktır:)
-

sinanarmy
-
ciocio » 30 Tem 2015, 08:41
yeni saat duyurusu olacak mı
aktif proje varmı
Sana verilen işin %100 nü yaptı isen başarısızsındır.
-

ciocio
-
emrsvs41 » 15 Eyl 2015, 20:32
bu sıteden nasıl saat alıcaz yazılanlarıda anlamıyoz =)) benım yerıme alıcak olan yokmu ben parasını verıyım =))
-

emrsvs41
-
Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir