Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
murat0431 » 13 Eyl 2015, 18:19
Orient ray diver veya makoyu d羹羹n羹yorsan覺z sirkeciye mutlaka uray覺n derim.Alsa saat 癟ok bilinir zaten forumda.450 (ray diver) civarlar覺na 癟ekilebilir diye tahmin ediyorum.Hem kolunuzda denemi hem de daha ucuza alm覺 olursunuz.Ben ikisini de beeniyorum ama bir zamanlar ray diver kullanm覺 birisi olarak ger癟ekten ray diver 癟ok 覺k ve tam bir fiyat performans 羹r羹n羹
-

murat0431
-
- Kay覺t: 02 Nis 2015, 23:59
Anesthesia » 13 Eyl 2015, 21:52
Bileinizde o servis taba覺na al覺t覺ysan覺z size ger癟ek saat d羹nyas覺nda bol ans dilerim:) s繹z羹 edilenlerden hangi modeli se癟erseniz se癟in se癟in doru olacakt覺r

imdiden hay覺rl覺 olsun, kutu a癟覺l覺覺n覺 bekleriz
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
-

Anesthesia
-
- Ya: 49
- Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24
Clk » 13 Eyl 2015, 23:44
Citizen yine Seiko gibi g羹zel dalgic saatleri 羹reten bir firma. G繹z atmakta fayda var

TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
- Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03
vtechno » 14 Eyl 2015, 00:03
Clk yazd覺:Citizen yine Seiko gibi g羹zel dalgic saatleri 羹reten bir firma. G繹z atmakta fayda var

Citizenlerede baktim fakat mako xl lara gozum alisti gibi, 2 g羹nd羹r youtubedan kaldiramadim kafami

Anesthesia yazd覺:Bileinizde o servis taba覺na al覺t覺ysan覺z size ger癟ek saat d羹nyas覺nda bol ans dilerim:) s繹z羹 edilenlerden hangi modeli se癟erseniz se癟in se癟in doru olacakt覺r

imdiden hay覺rl覺 olsun, kutu a癟覺l覺覺n覺 bekleriz
Cok guldum espirinize say覺n anesthesia keke diesel saati almadan bu forumla tan覺sayd覺m da almasayd覺m

-

vtechno
-
- Kay覺t: 25 Haz 2014, 13:13
raven » 14 Eyl 2015, 19:45
Merhaba. Yetkili sat覺c覺 konusunu tekrar hat覺rlatmak isterim. saatin as覺l kod numaras覺 FEM75002DV

D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
-

raven
-
- Ya: 54
- Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: andromeda, barkodd, Google [Bot] ve 30 misafir