114060 羹zerine 癟ok g羹zel inceleme yaz覺lar覺 olduu i癟in, bu konuda bir inceleme yapmayaca覺m fakat bir 繹nceki nesil olan ve bu saati almak i癟in elden 癟覺kard覺覺m 14060m ile aras覺nda ki, kendimce art覺 ve eksilerine deineceim.
2 g羹nd羹r 114060'覺 kullan覺yorum 繹nceki nesle g繹re hissedilebilir oranda a覺rl覺覺 artm覺. Bana g繹re bu negatif bir durum kalite hissi yaratsada konfor anlam覺nda s羹rekli bileinizde olduunu hat覺rlat覺yor.
Toka k覺sm覺 deien dier bir nokta. Bence 繹nceki nesle oranla avantaj salayacak tek etken bu.
Lug'lara gelince saate kasl覺 bir hava katm覺 ve olduundan b羹y羹k g繹r羹nmesini salam覺 fakat 繹nceki neslin zarifliini, naifliini alm覺 g繹t羹rm羹. Gereksiz olmu bence ama rolex tasar覺mc覺lar覺 herhalde defalarca farkl覺 kombinasyonlar覺 denemilerdir diye d羹羹n羹yorum.
En son olarak seramik bezele gelirsek. ok karars覺z覺m bu konuda iyimi, k繹t羹m羹 karar veremedim gitti. Salaml覺覺 ve 癟izilmemesi 癟ok art覺 bir durum ama yald覺r yald覺r parlamas覺 houma gitmedi a癟覺k癟as覺.
Bunlar覺n 覺覺覺nda toparlamak gerekirse, saatimi alan arkada, sana sesleniyorum. satacaksan bana sat saatimi. Geri al覺r覺m ayn覺 fiyata