TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Submariner 114060 Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj designer » 13 Eyl 2015, 17:57

Tebrikler zafeer ve mermerta :champ:

114060 羹zerine 癟ok g羹zel inceleme yaz覺lar覺 olduu i癟in, bu konuda bir inceleme yapmayaca覺m fakat bir 繹nceki nesil olan ve bu saati almak i癟in elden 癟覺kard覺覺m 14060m ile aras覺nda ki, kendimce art覺 ve eksilerine deineceim.
2 g羹nd羹r 114060'覺 kullan覺yorum 繹nceki nesle g繹re hissedilebilir oranda a覺rl覺覺 artm覺. Bana g繹re bu negatif bir durum kalite hissi yaratsada konfor anlam覺nda s羹rekli bileinizde olduunu hat覺rlat覺yor.
Toka k覺sm覺 deien dier bir nokta. Bence 繹nceki nesle oranla avantaj salayacak tek etken bu.
Lug'lara gelince saate kasl覺 bir hava katm覺 ve olduundan b羹y羹k g繹r羹nmesini salam覺 fakat 繹nceki neslin zarifliini, naifliini alm覺 g繹t羹rm羹. Gereksiz olmu bence ama rolex tasar覺mc覺lar覺 herhalde defalarca farkl覺 kombinasyonlar覺 denemilerdir diye d羹羹n羹yorum.
En son olarak seramik bezele gelirsek. ok karars覺z覺m bu konuda iyimi, k繹t羹m羹 karar veremedim gitti. Salaml覺覺 ve 癟izilmemesi 癟ok art覺 bir durum ama yald覺r yald覺r parlamas覺 houma gitmedi a癟覺k癟as覺.
Bunlar覺n 覺覺覺nda toparlamak gerekirse, saatimi alan arkada, sana sesleniyorum. satacaksan bana sat saatimi. Geri al覺r覺m ayn覺 fiyata :lol: :lol:
Paray覺 koyaca覺n覺z yer cebinizdir, kalbiniz deil...
Kullan覺c覺 avatar覺
designer

Ya: 37
Kay覺t: 26 May 2014, 00:41

Mesaj Tgm » 13 Eyl 2015, 18:19

Tebrikler :champ: :champ: ya 羹stad tek olumlu birey yazmam覺s覺n, niye ald覺n o zaman :lol:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Denizz » 13 Eyl 2015, 18:37

:) :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Denizz

Kay覺t: 06 Tem 2015, 01:35

Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Yase » 13 Eyl 2015, 18:37

Tebrikler g羹zel g羹nlerde kullan覺n :champ:
Yase

Kay覺t: 21 Eyl 2014, 17:19

Mesaj Caner1983 » 13 Eyl 2015, 18:52

yeni yenidir tebrikler..... :thumbup:
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj designer » 13 Eyl 2015, 18:56

Teekk羹rler tgm :champ:
Tamamen ka覺nt覺 :D al覺rkende biliyodum b繹yle olaca覺n覺 ama ald覺k ite, uzun durmaz ama onu biliyorum :D
Paray覺 koyaca覺n覺z yer cebinizdir, kalbiniz deil...
Kullan覺c覺 avatar覺
designer

Kay覺t: 26 May 2014, 00:41

Mesaj Bg17 » 13 Eyl 2015, 19:04

Oncelikle tebrikler.
Eski kasadan yeni kasaya gecen cogunlugun yasadigini tecrube etmissiniz.

Genelde alisiliyor, cunku her ne kadar belirmemis de olsaniz pozitif farklar yabana atilmayacak kadar cok (bilezik, klips, bezel, vs vs)

Bir sure yeni kasayi kullandiktan sonra eskisine donmek de cok kolay olmuyor. En azindan bende oyle oldu su an rolex sahibi degilim.

Bence bir sure farklara takilmadan kullanin, aliskanlik olma ihtimali yuksek.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Denizz » 13 Eyl 2015, 19:12

designer yazd覺:Tebrikler zafeer ve mermerta :champ:

114060 羹zerine 癟ok g羹zel inceleme yaz覺lar覺 olduu i癟in, bu konuda bir inceleme yapmayaca覺m fakat bir 繹nceki nesil olan ve bu saati almak i癟in elden 癟覺kard覺覺m 14060m ile aras覺nda ki, kendimce art覺 ve eksilerine deineceim.
2 g羹nd羹r 114060'覺 kullan覺yorum 繹nceki nesle g繹re hissedilebilir oranda a覺rl覺覺 artm覺. Bana g繹re bu negatif bir durum kalite hissi yaratsada konfor anlam覺nda s羹rekli bileinizde olduunu hat覺rlat覺yor.
Toka k覺sm覺 deien dier bir nokta. Bence 繹nceki nesle oranla avantaj salayacak tek etken bu.
Lug'lara gelince saate kasl覺 bir hava katm覺 ve olduundan b羹y羹k g繹r羹nmesini salam覺 fakat 繹nceki neslin zarifliini, naifliini alm覺 g繹t羹rm羹. Gereksiz olmu bence ama rolex tasar覺mc覺lar覺 herhalde defalarca farkl覺 kombinasyonlar覺 denemilerdir diye d羹羹n羹yorum.
En son olarak seramik bezele gelirsek. ok karars覺z覺m bu konuda iyimi, k繹t羹m羹 karar veremedim gitti. Salaml覺覺 ve 癟izilmemesi 癟ok art覺 bir durum ama yald覺r yald覺r parlamas覺 houma gitmedi a癟覺k癟as覺.
Bunlar覺n 覺覺覺nda toparlamak gerekirse, saatimi alan arkada, sana sesleniyorum. satacaksan bana sat saatimi. Geri al覺r覺m ayn覺 fiyata [emoji38] [emoji38]

Tebrikler Baranc覺m g羹zel g羹nlerde kullan
Kullan覺c覺 avatar覺
Denizz

Kay覺t: 06 Tem 2015, 01:35

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners