TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex vs Panerai Seçim Önerisi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex vs Panerai Seçim Önerisi

Mesaj sonaysonay » 19 May 2015, 20:38

paneraı kesinlikle çekici ve sradışı bi saat hakkını veren bir marka rolex ise kolumda rolex taşıyorum prestiji dışında pekte çekiciliği olmayan bir marka.ha bide ikinci el durumundan söz etmek gerekirse rolex derim
Kullanıcı avatarı
sonaysonay

Mesaj sonaysonay » 19 May 2015, 20:39

biz saat severler olarak aldığmız saati ömür boyu kullanmak yerine birçoğumuz ikinci elde değerlendirip farklı modele geçiş yaptığımız için ikinci elde dünyada değer kaybetmeyen tek marka rolex olunca burayı düşünmek gerekli
Kullanıcı avatarı
sonaysonay

Mesaj onurkoseoglu » 08 Eyl 2015, 15:40

'' Seçim sonrası kurlarda biraz gevşeme beklemiyor değilim. TL bazında fiyatlar biraz şişmiş durumda. Seçim sonrası umarım hüsran olmaz... ''

Gerçekten muhteşem tespit yapmışım.

Memleket yanıyorken buna mı takıldın denmesin de (sonuçta saat forumu) sub nodate bugün itibariyle indirimsiz 21.568 TL olmuş.

Çok pişman oldum. O fiyata Hulk alabilirken nodate ancak alınabiliyor :cry:
Kullanıcı avatarı
onurkoseoglu

Mesaj Cct » 08 Eyl 2015, 17:17

onurkoseoglu yazdı:'' Seçim sonrası kurlarda biraz gevşeme beklemiyor değilim. TL bazında fiyatlar biraz şişmiş durumda. Seçim sonrası umarım hüsran olmaz... ''

Memleket yanıyorken buna mı takıldın denmesin de (sonuçta saat forumu) sub nodate bugün itibariyle indirimsiz 21.568 TL olmuş.

Yazık.. Daha da artacak kurlar.

Seçim sonrası 3.5 sınırına dayanacak gibi görünüyor.

Türkiye'de kurlar hep göstermelik geriye gider bu yüzden döviz kuruna bağlı ürünlerin akla düştüğü anda alınmasının taraftarıyım.

Sizin bugün 21.500 küsür dediğiniz Submariner No Date'i ben 13.000 küsüre almıştım.
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Bg17 » 08 Eyl 2015, 18:12

Cct yazdı:
onurkoseoglu yazdı:'' Seçim sonrası kurlarda biraz gevşeme beklemiyor değilim. TL bazında fiyatlar biraz şişmiş durumda. Seçim sonrası umarım hüsran olmaz... ''

Yazık.. Daha da artacak kurlar.

Seçim sonrası 3.5 sınırına dayanacak gibi görünüyor.

Türkiye'de kurlar hep göstermelik geriye gider bu yüzden döviz kuruna bağlı ürünlerin akla düştüğü anda alınmasının taraftarıyım.

Sizin bugün 21.500 küsür dediğiniz Submariner No Date'i ben 13.000 küsüre almıştım.

Katiliyorum. Ben sadece bir kere kurun ciddi geriye gittigini gordum, 1.8 den 1.2 ye gerilemisti, uzunca sure de artmamisti. Ama sanirim bir daha zor olur.

Ulke olarak fakirlesme ve yurt disina servet transferi artik boyle oluyor.

Saatlere gelirsek, usd yada euro olarak dusunmek daha dogru, tl olarak bakilinca yanlis sonuc dogurabilir. Butce konusunu tabiki anliyorum.

Bir iyi haber, dovizin hizli arttigi kriz donemlerinde luks tuketimde hatri sayilir bir dusme oldugu icin normalden daha iyi indirimler almak mumkun olabilir.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Caner1983 » 08 Eyl 2015, 20:56

21.500 tl çok değil mi o kadar mı arttı bende chf artışına kızıp almamıştım sonra euroya dönünce almıştım iyiki almışım :thumbup: inşallah herkes gönlündeki saate sahip olur :super:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj mvurucu » 10 Eyl 2015, 13:51

Hem rolex, hem de panerai kullanan bir saat sever olarak eğer ilk ciddi bütçeli saatiniz olacaksa bende kesinlikle rolex derim..
milgauss veya gmt master hatta sub harika bir seçim olacaktır ve sizi hiç ama hiç üzmeyecektir.
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj lucifer666tr » 11 Eyl 2015, 09:54

benim de tercihim herhalde milgauss olurdu :thumbup:
Kullanıcı avatarı
lucifer666tr

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Majestic-12 [Bot] ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners