TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk Otomatik Saatinizi Alıyor Olsanız ? / 5000 TL Bütçeli

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İlk otomatik saatinizi alıyor olsanız?...

Mesaj izmeil » 02 Eyl 2015, 15:28

Liste tamam Oris aquis, Tag Aqua, Omega SeaM ve Longines Hydro.
Fiyatta Longines açık ara önde; kalitede, duruşta, prestijde rekabetçi..
Halen 2500'e longines varken 2 üç katı harcayıp tag oris omega üçlüsünü tercih etmek için güçlü bir gerekçe göremiyorum..
(İkinci ele yönelmedikçe; işte o zaman işler karışıyor..)
Kullanıcı avatarı
izmeil

Mesaj mosef » 02 Eyl 2015, 15:37

@Tgm

Bana kalırsa Mx-5 Türkiye piyasasında Z3'e rakip bile olamadı. Piyasadaki Mx-5 sayısı oldukça düşük. Türkiye piyasası çok acayip zaten. Hele türkler otomobil tercihleri konusunda iyice acayip, konuşsak işin içinden çıkılmaz :lol:

@izmeil

hocam bende longines hydroconquest var. neredeyse hergün takıyorum, memnunum diyebilirim. eğer 2500 tl bu saat için cazip geliyorsa, tag aquaracer falan çok ilginizi çekmediyse alın, kullanın. bu durumda bir dahaki sefere saatinizi in house mekanizmalı bir markadan seçersiniz. görünen o ki, yolun sonu hep böyle oluyor :lol:

yukarıda da dediğim gibi ben 1 hafta önce 7700'e omega buldum sıfır. heralde zorlasam 7500'ün altına bile indirebilirdim diye düşünüyorum. eğer 7000'e tamamlarım in house alırım diyorsanız 500 tl altı bütçe ile bir seiko alın o arada biriktirmeye devam edin derim. ben olsam öyle yapardım.
En son mosef tarafından 02 Eyl 2015, 15:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj Tgm » 02 Eyl 2015, 15:42

mosef yazdı:Hele türkler otomobil tercihleri konusunda iyice acayip, konuşsak işin içinden çıkılmaz

Buna katılıyorum, evet :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj eraslani » 02 Eyl 2015, 15:58

mosef yazdı:@Tgm

Bana kalırsa Mx-5 Türkiye piyasasında Z3'e rakip bile olamadı. Piyasadaki Mx-5 sayısı oldukça düşük. Türkiye piyasası çok acayip zaten. Hele türkler otomobil tercihleri konusunda iyice acayip, konuşsak işin içinden çıkılmaz :lol:

@izmeil

hocam bende longines hydroconquest var. neredeyse hergün takıyorum, memnunum diyebilirim. eğer 2500 tl bu saat için cazip geliyorsa tag aquaracer falan çok ilginizi çekmediyse alın kullanın. bu durumda bir dahaki sefere saatinizi in house mekanizmalı bir markadan seçersiniz. görünen o ki, yolun sonu hep böyle oluyor :lol:

yukarıda da dediğim gibi ben 1 hafta önce 7700'e omega buldum sıfır. heralde zorlasam 7500'ün altına bile indirebilirdim diye düşünüyorum. eğer 7000'e tamamlarım in house alırım diyorsanız 500 tl altı bütçe ile bir seiko alın o arada biriktirmeye devam edin derim. ben olsam öyle yapabilirdim.

düşündüğünüz modeller arasında bence sizi memnun etmeyecek bir seçenek yok..bende 4-5 aydır aquaracer kullanıyorum..aldığımda 4 saatim vardı dönüşümlü kullandığım..şu anda 2 tanesi gitti 1 i satılık :D ..herbirini kolda deneyerek karar vermeniz sağlıklı olur..
mazda konusuna gelirsek,
mx-5 gerçek bir yaşayan efsane..genel hatları muhafaza edilerek günümüzde de üretiliyor bildiğim kadarıyla..sınıfının 911 i bence
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj eyimen » 02 Eyl 2015, 16:26

izmeil yazdı:Liste tamam Oris aquis, Tag Aqua, Omega SeaM ve Longines Hydro.
Fiyatta Longines açık ara önde; kalitede, duruşta, prestijde rekabetçi..
Halen 2500'e longines varken 2 üç katı harcayıp tag oris omega üçlüsünü tercih etmek için güçlü bir gerekçe göremiyorum..
(İkinci ele yönelmedikçe; işte o zaman işler karışıyor..)

Turkiye'den aliniyorsa Longines tercih edilebilir. Ama yurtdisinda Hydro, Aquaracer ve Oris Aquis fiyatlari birbirine oldukca yakin. Ornegin Omega gibi Tissot fiyatlari da su an en iyi Turkiye'de. Bu ucunun ortak ozelligi ne derseniz: Swatch Group :) Sanirim distributor kaynakli..
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj eraslani » 02 Eyl 2015, 17:45

Resim
Görsel destek iyidir.
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj MertYe » 02 Eyl 2015, 17:55

Destek derken yoldada kalmamak lazım :D
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj eraslani » 02 Eyl 2015, 18:09

MertYe yazdı:Destek derken yoldada kalmamak lazım :D

hahahh..foto arşivden mertye,arabayı teslim aldığımda çekmiştim..satıcılar cimri tabiiki depo boş :lol:
Kullanıcı avatarı
eraslani

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners