Durum az çok şekillenmiş gibi.
Aquaracer için fiyat araştırması yapın mutlaka. 4000 civarı bulunur diye tahmin ediyorum. Birde oris eklerseniz listeye en aquis date inden tamamdır..hiçbiri yanlış tercih olmaz.
izmeil yazdı:Çok teşekkürler, yorumlarınız için, ETA tartışması çok faydalı oldu, ayrıca teşekkürler, cehaletimi az da olsa gidermiş oldum. Longines'e duyduğum sempati Hydroconquest tarzı saatlere yöneltti beni. Tissot'yu hiçbir zaman sevemedim, Tag Aquaracer için ederinin üzerinde rakamlar istendiği konuşuluyor, 1000tl altındaki ürünler de aradığım kalite hissini vermiyor. Omega Seamaster'a gelince güzel saat ama rakam yüksek. Mutlaka bazı teknik üstünlükler vardır ama sonuç olarak Longines Hyroconquest'in 3000tl liste fiyatıyla, yaklaşık 5000tl lik Tag'den ya da 7000tl'lik omega'dan ne eksiği var diye soruyorum kendime. Kaliteyse kalite, prestij, görüntü, rahatlık, garanti vs..Yanılıyor muyum?
MelihGS yazdı:Nomos denmediğine inanamıyorum.
Baran yazdı:Önce Oris gibi hem iyi hemde nispeten otomatik saatlere sizi ısındıracak modellere yönelin.Belkide sizi tatmin edecek daha buyuk bir harcamadan kurtaracaktir.
eyimen yazdı:Baran yazdı:Önce Oris gibi hem iyi hemde nispeten otomatik saatlere sizi ısındıracak modellere yönelin.Belkide sizi tatmin edecek daha buyuk bir harcamadan kurtaracaktir.
Oris'ler guzel ama fiyatlar Tag'dan pek farkli degil..
eraslani yazdı:MelihGS yazdı:Nomos denmediğine inanamıyorum.
Nomos biraz mazda gibi.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: fikrigul ve 43 misafir
|