TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

SIHH 2016 Genişliyor

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: SIHH 2016 Genişliyor

Mesaj Bg17 » 02 Eyl 2015, 05:22

afl yazdı:
Bg17 yazdı:Sanirim bu hobide sona cok yaklastigimin belirtileri bunlar...

Mümkün değil Bg17 :lol:
Bence yön değiştirip AHCI bünyesi de dahil, üretim adedi düşük ve bağımsız markalara, daha butik markalara dalış olabilir.
Benim gözümde henüz keşfedilmemiş bir hazine orası. Haa sahip olunur mu bilemem ama ortaya çıkan ürünler hakikaten etkileyici.

Bende koleksiyoncu ruhu olmayip, kullanici oldugum icin butik urunlerr biraz mesafeli duruyorum. Cok ilginc saatler oldugu dogru gerci... Neyse bakalim zaman ne gosterecek. Mainstream markalara karsi hakkaten ilgi azalmasi mevcut.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Baran » 02 Eyl 2015, 07:06

Ilgi azalma,hobinin sonuna gelme durumu bendede coktandır mevcut.Zaten başından beri begendigim birkac marka modelin hepsini kullanma firsatim oldu cok sükür.Zaten foruma bile girmeden cok önce hep idealim olan saat Submarinerdi her rengini modelini kullandim onunda üstüne cikip DSSD aldım.1 senedir karsima bircok saat ciksada almadim,bu saatten sonra yalnizca Rolex alirim alirsam 2.yi ve 3. yü hatta 4. yü.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj afl » 02 Eyl 2015, 11:21

Baran, ne istediğini bilip, zihni fazla bulandırmadan sahip olduğunun tadını çıkarmak güzel iş :thumbup: Bazen yıllar ve hayat tarzı, saat zevkini de değiştiriyor küçük geçişler olabilir tabi, kapıyı aralık bırakmak lazım. Maalesef benim durumum hala şekerci dükkanındaki çocuk gibi :D hepsinde olmasa da büyük çoğunluğunda beğenecek bir şey buluyorum.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Baran » 02 Eyl 2015, 12:01

Allah kolaylık versin o zor iş :)
Kullanıcı avatarı
Baran

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Google [Bot], jazzy, sphinx ve 235 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners