Emreozcan yazdı:Bg17 yazdı:Aldiginiz yere faturasi ile gidip, sorunu anlatip, iade veya degisim isteyin. Ayipli mal sinifinda oldugunu dusundugunuzu soyleyin. Duzgun bir yerse yardimci olacaktir.
Az once Breitling Tektas servisi ile gorustum. Saati onlara gondermemi istediler. Saati izledikten sonra gerekirse Ayar Makinasina sokup Balans ayarlari yapacaklarmis.
Degisim/iade kosullarini sordum bana "saatte onarilamayacak kadar hata" oldugunda degistirdiklerini soyledi. Ayipli mal olmasi icin 3 kez ayni hatayi vererek servise gitmesi gerekiyormus.
Onlara gonderdigimde saatin icini gerekmedikce acmayacaklarini, acilsa bile yetkili servis olduklarini falan soyledi. Bence bu saati degistirmeyecekler. Biraz sinirlendim ve saatten sogudum.
Bu arada saati Istanbul Bakirkoy'de bilinen bir saatciden almistim.
Sn.Emreozcan,Müsaitseniz servise şahsen gidip ürün şikayetinizi yazılı olarak belge teslim numarası isteyerek yapın ve"ayıplı mal sayılması için 3 kez aynı hatayı tekrarlaması gerekir" beyanını servisten yazılı isteyin.Ayıplı mal ayıplıdır.3'ü 5'i olmaz.Bu işin peşini bırakmayacağınızı hissederlerse farklı davranıyorlar.
Ben bir labtop ve bir LCD TV'yi bu şekilde değiştirttim.Denemenizde fayda olur kanısındayım.