TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TAG Heuer Saat Önerisi Ricası

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TAG Heuer Saat Önerisi Ricası

Mesaj Alexius » 25 Ağu 2015, 14:46

Herkese merhaba,

3 farklı Tag Heuer modeli arasında kararsız kaldım.

Fikir, görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aquaracer 300M Calibre 5 41mm
http://uhrforum.de/attachments/416644d1336138925-tag-heuer-aquaracer-calibre-5-300m-automatik-dsc_0016.jpg

Aquaracer 300M Calibre 5 40,5mm
http://ep.yimg.com/ay/movadobaby/tag-heuer-aquaracer-way2112-ba0910-3.gif

Aquaracer 500M Ceramic Calibre 7 GMT 41mm
http://ecx.images-amazon.com/images/I/91h7VFbbm-L._UY550_.jpg
Aslında hiç kimse ne facebook profil fotoğrafı kadar güzel, ne de kimlikteki fotoğrafı kadar çirkindir...
Kullanıcı avatarı
Alexius

Mesaj Alexius » 27 Ağu 2015, 10:50

Selamlar günaydın,

Acele ile yazdığımdan mesajın giriş kısmı biraz kısa olmuş,

Forum da yeniyim, uzun süre yurtdışında yaşadım ve Türkiye ye döneli sadece 2 sene oldu. İzmirliyim ve şu an İstanbul'da yaşıyorum.

Böyle kaliteli bir forum sitesi olması gerçekten sevindirici.

Uzun soluklu olması dileğiyle saygılar.
Aslında hiç kimse ne facebook profil fotoğrafı kadar güzel, ne de kimlikteki fotoğrafı kadar çirkindir...
Kullanıcı avatarı
Alexius

Mesaj mosef » 27 Ağu 2015, 11:12

Alexius yazdı:Selamlar günaydın,

Acele ile yazdığımdan mesajın giriş kısmı biraz kısa olmuş,

Forum da yeniyim, uzun süre yurtdışında yaşadım ve Türkiye ye döneli sadece 2 sene oldu. İzmirliyim ve şu an İstanbul'da yaşıyorum.

Böyle kaliteli bir forum sitesi olması gerçekten sevindirici.

Uzun soluklu olması dileğiyle saygılar.

Alexius, Türkiye'ye ve foruma hoş geldiniz.

Tamamen zevk meselesi ama benim tercihim Aquaracer 300M Calibre 5 41mm'den yana olurdu. Bütçeniz ne kadar?
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj Alexius » 27 Ağu 2015, 11:23

Teşekkürler hoşbulduk mosef,

Bütçe 5000-5500 tl, onu fazla aşmak istemiyoruz. Ruz diyorum zira nişanlım alacak bana düğün hediyesi olarak.

GMT liste fiyatı yüksek geldi ve çok bi indirim alamadım, o yüzden şu an onu elemiş durumda sayılırım.
Kullanıcı avatarı
Alexius

Mesaj eyimen » 27 Ağu 2015, 11:50

Alexius yazdı:Teşekkürler hoşbulduk mosef,

Bütçe 5000-5500 tl, onu fazla aşmak istemiyoruz. Ruz diyorum zira nişanlım alacak bana düğün hediyesi olarak.

GMT liste fiyatı yüksek geldi ve çok bi indirim alamadım, o yüzden şu an onu elemiş durumda sayılırım.

Benim de 40.5 mm olaninda gozum var da, 5000 liraya alacagimiz Sellita 200 olunca insan bir durup dusunuyor :?
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj Clk » 27 Ağu 2015, 13:28

eyimen, 5000 TL'ye ETA alinca ne farki oluyor? Ayni ETA 350 Euro'luk saatlerin icerisinde de mevcut ;)

Sellita kötü bir marka degil. Otomobil dergilerinde nasil oluyorda sürekli karsilastirmalari GOLF v.s. gibi VW grubu araclar kazaniyorsa (tabii ki kazanacak reklam gelirleri v.s. VW basina ayar veriyor) ETA ile Sellita durumu da ayni. ETA daha iyidir düsüncesinin altinda sosyal medya ve yazili medyanin yönlendirmesi ve saat endüstrisinin bir kac yil öncesine kadar ETA'nin tekelinde olmasi yatiyor.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj eyimen » 27 Ağu 2015, 13:51

Clk yazdı:eyimen, 5000 TL'ye ETA alinca ne farki oluyor? Ayni ETA 350 Euro'luk saatlerin icerisinde de mevcut ;)

Sellita kötü bir marka degil. Otomobil dergilerinde nasil oluyorda sürekli karsilastirmalari GOLF v.s. gibi VW grubu araclar kazaniyorsa (tabii ki kazanacak reklam gelirleri v.s. VW basina ayar veriyor) ETA ile Sellita durumu da ayni. ETA daha iyidir düsüncesinin altinda sosyal medya ve yazili medyanin yönlendirmesi ve saat endüstrisinin bir kac yil öncesine kadar ETA'nin tekelinde olmasi yatiyor.

Yanlis anlasilmis yazdigim :( Kalite olarak ETA ve Sellita arasinda bir fark oldugunu ben de dusunmuyorum, oyle olsa zaten TAG, Oris gibi firmalar kullanmazdi herhalde. Aslinda benim demek istedigim TAG'in yari fiyatina da ETA ve Sellita kullanan farkli markalardan saat almak mumkunken niye TAG alayim diyorum sadece. Keske kaliteli bir in house alinabilse bu fiyatlara ama bu da mumkun degil sanirim. Ornegin 1000-2500 arasi ETA veya Sellita gonul rahatligiyla alinir, 2500-5000 arasi makinalar yine ayni, 5000-10000 bandinda guzel in house makinalar aliniyor ancak.
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj Clk » 27 Ağu 2015, 14:01

Neden Tag/Breitling vs. sorusunun cevabi aslinda basit. Öncelikle imaj. Ama aslinda üzerine cok konusulmasa da bu markalarin üretmis oldugu saatlere dokunmus oldugun anda sana verdigi kalite hissi.

Mekanizma cok önemli bir faktör ancak design, iscilik, finishing, detaylar v.s. gibi toplam kaliteyi belirleyici faktörler bizleri bu markalara cekiyor. Imaj kavraminin bizde yaratmis oldugu uyusturucu etkiyle de saplanti durumuna geliyor :D

Bu konuda yalniz olmadigini bizlerin de aynen senin gibi sürekli ikilem icine düstügümüzü bilmeni isterim. Para kolay kazanilmiyor maalesef.

ÖZET : Hepimiz ayni hastaliktan yakiniyoruz :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: andromeda, barkodd ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners