Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ileyzer » 20 Ağu 2015, 01:49
eraslani yazdı:Cok iyi bir alışveriş olur sizin icin..benim de aklimda kalan saatlerden kendisi.

hocam merhabalar acaba bu alttakı saat nasıl bır saat acaba fikir verirmisiniz ben bıraz arastırdım otomatik olması benı etkıledıde bıde butcem cok pahalı saat almaya yetsede bıraz ısraf gıbı gelıyor bana cok pahalısını almak
http://www.hepsiburada.com/jacques-lema ... GSA1-1774Cbu marka hakkında pek bilgi bulamadımda saat cok hosuma gıttı automatic olmasıda avantaj dıye dusundum bırde butun saatlerde ındırım kuponum calısmıyor bu marka hakkında bıldıklerınızı paylasırsanız sevınırım
-

ileyzer
-
eraslani » 20 Ağu 2015, 11:29
tam olarak içinize sinen model yoksa alım yapmayın bence..günümüz pazarlama şekillerinde fırsatlar hiç bitmez..
mosef in önerdiği seiko da güzel görünüyor bu arada..
-

eraslani
-
asymptote » 20 Ağu 2015, 12:32
Bana kalırsa bu saatlere 700-800 lira vereceğinize forumun satılık saat ilanları bölümüne bakın, orada aynı fiyata İsviçre saati alabilirsiniz..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
SerkanGS » 20 Ağu 2015, 14:16
Bence ikinci el forumunda İsviçre saatine vereceğiniz parayı yine aynı forumda Alman saatleri var onlara bakmanızı tavsiye ederim.
Dedicated to Perfection / Eski Kullanıcı Adı Desertsun
-

SerkanGS
-
ileyzer » 20 Ağu 2015, 19:17
hocam pahalı saat derken butceme gore aslında bıraz pahalı bır saat 700 tl yanı en fazla 500 tl versem derim ki baya pahalı saat aldım yanı tabı herkes butcesıne gore alısverıs yapar ben pahalı gereksız bunlara para vermek sacma bırsey demek ıstemedımde benım butce durumuna gore bıraz ısraf oluyor bu sebeble hocam almakta zorluk cekıyorum aslında sanırım eraslani hocamın dedıgı gıbı hıc almasam daha ıyı olacak yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım
-

ileyzer
-
asymptote » 20 Ağu 2015, 22:10
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: andromeda, barkodd ve 30 misafir