TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jacques Lemans 1-1774C Hakkında Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Jacques Lemans 1-1774C Hakkında Yorum

Mesaj ileyzer » 20 Ağu 2015, 02:41

merhabalar 1000 tl lık hepsıburada alısverısı ıle 300 tl ındırım hakkımdan dolayı saat ve bır kac ıhtıyacım olan urunlerı alıcam bu saat dıger alacaklarımla bırlıkte butcemı bıraz zorlasada otomatik saat olması benı cok cezbedıyor saatte kozmetık olarak hosuma gıttı ancak ben detaylarından anlamıyorum
1-japon mekanızma swıss mekanızma mı?
2-uretımı yeri neresi?
3-kasa kalıtesı?
4-cam kalıtesı ?
5-Jacques Lemans markası nasıl bır marka
butun bunların uzerıne bu fıyata bu ozellıkler kafimi?

gibi sorularıma yardımcı olursanız sevınırım.

http://www.hepsiburada.com/jacques-lemans-1-1774c-erkek-kol-saati-p-SAGSA1-1774C
Kullanıcı avatarı
ileyzer

Re: Jacques Lemans 1-1774C hakkında yorum

Mesaj dexmorgan » 20 Ağu 2015, 15:36

Avusturya menşeili bir marka. İsviçre ve Hong Kong’da üretim merkezleri var. Sizin sorduğunuz modelin üzerinde SWISS MADE ibaresi olmadığından Japon mekanizma kullanılmıştır büyük ihtimalle.

Kalite olarak fiyatının hakkını verir diye düşünüyorum. Jacques Lemans kullanıyorum 3-4 senedir. Bir şikayetim yok saatimden. Aynı bütçe ile farklı modeller de bakılabilir. Hepsiburada ile sınırlı kalmak biraz sorun oluyor.

Özellikleri şu şekilde

Model number Liverpool Automatic
Part Number 1-1774C
Model Year 2011
Dial Window Material Type hardened mineral glass
Metal Stamp stainless steel
Case Material Stainless Steel
Case Diameter 44 millimetres
Case Thickness 12 millimetres
Band Material Leather
Band Width 22 millimetres
Calendar Date
Weight 82 Grams
Movement Automatic
Water Pressure Resistance 10 bar
Kullanıcı avatarı
dexmorgan

Mesaj ileyzer » 20 Ağu 2015, 19:12

dexmorgan yazdı:Avusturya menşeili bir marka. İsviçre ve Hong Kong’da üretim merkezleri var. Sizin sorduğunuz modelin üzerinde SWISS MADE ibaresi olmadığından Japon mekanizma kullanılmıştır büyük ihtimalle.

Kalite olarak fiyatının hakkını verir diye düşünüyorum. Jacques Lemans kullanıyorum 3-4 senedir. Bir şikayetim yok saatimden. Aynı bütçe ile farklı modeller de bakılabilir. Hepsiburada ile sınırlı kalmak biraz sorun oluyor.

Hocam hepsiburadadan almak zorunda olmak gercekten benı zorluyor ancak bu sartlar altında sız olsanız otomatik saat almak istemezmiydiniz yanı bu model sızce uygun degılmı?
Kullanıcı avatarı
ileyzer

Mesaj dexmorgan » 21 Ağu 2015, 10:50

Bence fiyatına göre tercih edilebilir bir model fakat kolunuzda denemeden almayın.
Kullanıcı avatarı
dexmorgan

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 165 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners