Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Stroma » 18 Ağu 2015, 13:04
Arkadaslar bu iki saat arasinda kaldim fotograflarda chrono quartzdaha şık gozuktu gozume fakat automatic olan da mekanizma olarak daha iyi ikisi arasinda kaldim sizce tercihim hamgisinden yana olmali
Acaba ben fotograflardan dolayimi yaniliyorum automatic olan dahami şik durur bilekte
http://youtu.be/y_1i2QyCzKEhttp://youtu.be/05JWadqQ3w8
-

Stroma
-
Tgm » 18 Ağu 2015, 13:33
Bütçeniz elveriyorsa otomatiği seçin bence

"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
-

Tgm
-
Stroma » 18 Ağu 2015, 13:42
Butcem de sikinti yokta quartz olani fotograflarda daha sik duuyor benmi yaniliyorum acaba
-

Stroma
-
darksider » 18 Ağu 2015, 13:58
Deneyelim

otomatik (3)
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
-

darksider
-
Archimed » 18 Ağu 2015, 14:02
Quartz olanı krono olduğu için daha albenili görünebilir. Otomatik mekanizma daha değerlidir, pek çok arkadaş da otomatik olanı önerecektir. Diğer taraftan benim gibi sıkıntılı insanlar için quartz daha pratik olabilir. Zira otomatik saati sık sık takmıyorsanız, mekanizması 3-8 gün arasında güç biriktirip kullanan modellerden değilse ve otomatik saati takmadığınız zaman kurma makinesine takmıyorsanız bir süre sonra otomatik saati ayarlamaktan sıkılabilirsiniz. Bunu da hatırlatmak isterim. O yüzden otomatik ve quartz modellerin birbirine göre üstünlüğü olduğunu hatırlatır; kendi objektif kriterlerinize göre karar vermenizi öneririm.
-

Archimed
-
Stroma » 18 Ağu 2015, 14:08
Kurmak saati ayarlamak sikinti degil ,askerde saat takma aliskanligim oldu o yuzden kolumdan cikarmam pek fazla tek sikinti hangisi daha sik ona karar veremiyorum herkes automatic dedigine gore ben yaniliyorum sanirim
-

Stroma
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 140 misafir