TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Aquis Date bezel bilgisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Oris Aquis Date bezel bilgisi

Mesaj Stingray » 15 Ağu 2015, 21:47

Herkese iyi aksamlar,

Pontos Divere alternatif olarak,Aquaracer 500 ve Oris Aquais Date'lere bakiyorum.Aquaracer 500 cok guzel saat ancak bir diver olarak cok isinamadim,Oriste ise anlamadigim su,magazada siyah kadranlisini inceleme firsatim oldu,bezel kendi sitesindede seramik olarak belirtiliyor,ancak fotograftada goruldugu gibi cok mat bir goruntusu var,ellerinde olmayan lacivert kadranlisi ise cok farkli.Bezelleri 2015 temi degistirdilerde guncellenmis modeller henuz gelmedi,yoksa fotografmi beni yaniltiyor,bilgisi olan varmi acaba ?.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Stingray

Re: Oris Aquis Date bezel bilgisi

Mesaj SeRxx » 15 Ağu 2015, 21:55

Merhabalar.

Siyah Aquis Date'lerin bezelleri resimde göründüğünün aksine mat; mavi bezel, mavi kadran da daha çiğ durmakta. Aceleniz yoksa yeni çıkan siyah bezel, lacivert kadranı bekleyin derim.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Stingray » 15 Ağu 2015, 21:58

bugun baktigim ikinci fotograftaki siyah kadran,dediginiz gibi mat,ilk fotograftaki siyah seramik bezel,lacivert kadransa sizin soylediginiz baselworldde tanittiklari henuz gelmeyen yeni cikanlar o zaman,dogru anladiysam..
Kullanıcı avatarı
Stingray

Mesaj SeRxx » 15 Ağu 2015, 22:16

Evet o model daha gelmedi. Bu arada Oris'te distribütör değişikliği oldu ve bu yeni distribütör de liste fiyatlarını aşağı çekti. Konusu açılmışken yazayım dedim.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Stingray » 15 Ağu 2015, 22:37

o zaman bekleyip yeni gelecekleri gormekte fayda var,optik olarak cok farkli duruyor,bezelin parlak olmasindan baska uzerindeki sayilarinda fontu degismis sanirim.Distributor degisti evet,ancak markayi aldiktan sonra ithalat yaptilarmi yada pazara kendi magazalariylami yoksa bayilerlemi girecekler onu bilmiyorum,kendi sitelerindede bir guncelleme gormedim.Su anda pazarda olanalr sanirim daha onceki distributorun getirdikleri,cok hakim degilim tabi konuya.Bu arada verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim.

distributorun sitesine yeniden baktim,bayileri gozukuyormus,kacirmisim demek,duzeltiyorum.
Kullanıcı avatarı
Stingray

Mesaj SeRxx » 15 Ağu 2015, 23:35

Rica ederim. Acele etmeden içinize sinen modeli tercih etmenizde fayda var. Ayrıca yeni distribütör ile çalışan bayilerden alırsanız %30-35'in altında indirimi kabul etmeyin ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 174 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners