Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
dexmorgan » 13 Ağu 2015, 14:52
SerkanGS yazdı:dexmorgan yazdı:altıkırkbeş yazdı:Powermatic'lere bakın bir de çok güzel modelleri var, hem klasik hem spor giyime uygun
Otomatik istiyorum, pilli, powermatic vs olunca daha çabuk sıkılıyorum saatten. [emoji38] Fiyat olarakta otomatik modellerden çok farklı değiller.
Powermatic, Tissot un geliştirdiği 80 saat güç süresine sahip otomatik bir makinedir, ben yeni powermatic modellerini çok beğeniyorum tavsiyem bu yönde olur.
Powermatic'i seiko'nun kinetic'leri gibi düşündüm. Powermatic=Otomatik mi oluyor?

-

dexmorgan
-
-
dexmorgan » 13 Ağu 2015, 14:54
khef yazdı:Le Locle'yi spor giyime uydurmaniz çok zor, tam bir dress watch; tavsiye etmem. Powermatic ise 80 saat güç rezervine sahip otomatik bir ETA kalibredir.

Aradığım cevap buydu. Teşekkürler. Spor gömlek vb ile uyar mı diye düşünüyorum fakat kendimi fazla zorluyorum galiba le locle için

Daha spor bir model seçersem daha iyi olacak.
-

dexmorgan
-
-
dexmorgan » 13 Ağu 2015, 16:37
mosef yazdı:Hocam Seiko SDBC007'ye de bir bakmanızı öneririm. Titanium olduğu için de hafiftir. Bence de le locle'u kesinlikle dressden başka şekilde zor kullanırsınız. Bence boşverin

LeLocle konusunda haklısınız. Seiko'nun bu modeli Türkiye'de satılmıyor değil mi?
-

dexmorgan
-
-
mosef » 14 Ağu 2015, 09:06
yok hocam bildiğim kadarıyla ama yurtdışından getiren üyelerimiz var, forumda mevcut konuları.
-

mosef
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 174 misafir