TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1500 TL Bütçe İle Saat Seçimi / Tissot Victorinox Movado

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1500 TL Bütçe İle Saat Seçimi / Tissot Victorinox Movado

Mesaj tgrbtly » 10 Ağu 2015, 01:54

Arkadaşlar iyi formlar herkese. Uzun yıllardır forumu takip ediyorum ve görüşlerinize ihtiyacım var.Maksimum 1500 TL bütçem ile bir saat almak almak istiyorum. Seçeneklerim arasında tissot, movado ve victorinox modelleri var. İstediğim saatin chronograph özelliği istemiyorum daha sade bir saat arıyorum. Düşündüğüm modelleri sıralarsam;

1. Tissot PRS 516 modeli forumda herkes tarafından önerilen bir model
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/tissot-t044-430-21-051-00/
Resim

2. Victorinox officier's mechanical modeli fakat Türkiye de satan bir yer bulamadım genelde stoklarda da bulunmadığı gözüküyor. Ayrıca bütçem dahilinde olup olmadığını da tam bilemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar var ise bilgilendirirse sevinirim :)
https://www.victorinox.com/ch/product/Timepieces/Category/Collections/Officer-s/Officer-39-s-Mechanical/241670
Resim

Ayrıca sitesinde gördüğüm ama Türkiye de tekrar göremediğim alliance mechanical modelleri hakkında da bilgi alabilirsem sevinirim :)
https://www.victorinox.com/ch/product/Timepieces/Category/Collections/Alliance/Alliance-Mechanical/241714
Resim

3. Victorinox quartz bir modeli forum tarafından sevilmeyecek olsa da görüntü açısından cezbedici bir model
http://www.eyb.com.tr/U6194,396,en-ucuz-vsa-241590-officer-s-day-date-officer-s-victorinox-swiss-army.htm
Resim

4. Tekrardan quartz bir model hemde movado ile buraya dahil etsem de genede güzel bir saat olduğunu düşünüyorum :)

http://www.evrensaat.com/urun/movado-5/
Resim

Ayrıca ekstra gelebilcek tekliflere de açığım :) şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
tgrbtly

Re: 1500 TL Bütçe İle Saat Seçimi / Tissot Victorinox Movado

Mesaj Tgm » 10 Ağu 2015, 10:14

Öncelikle hoşgeldiniz. Bana göre seçenekler arasında PRS516 ve Victorinox officer's day-date öne çıkıyor. Yalnız Victorinox bütçenizi bir miktar geçebilir. İkisi de iyi bir tercih olur :thumbup: Karar sizin
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj leonardo06 » 10 Ağu 2015, 23:07

Naçizane tissot diyorum
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Mesaj Maybek » 10 Ağu 2015, 23:12

Prs 516 üzmez ama etki altında kalmayın en çok hangisini sevdiyseniz quartz automatic takılmadan
Kullanıcı avatarı
Maybek

Mesaj khef » 11 Ağu 2015, 00:06

Victorinox Officer :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj tgrbtly » 11 Ağu 2015, 00:27

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :thumbup: en çok victorinox officer modeli cezbediyor fakat Türkiye'de satan bir yer bulamadım internette de stoklarda kalmadığı gözüküyor o yüzden bütçem dahilimde mi tam da bilemiyorum sirkecide falan bulunur mu ki acaba :roll:
Kullanıcı avatarı
tgrbtly

Mesaj tgrbtly » 13 Ağu 2015, 00:36

Yardım pls :roll: sirkeci taraflarında victorinox officier veya alliance mechanical modellerini bulabileceğim bir saatçi var mı ?
Kullanıcı avatarı
tgrbtly

Mesaj zafeer » 13 Ağu 2015, 19:58

Kullanıcı avatarı
zafeer

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 174 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners