TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko 5 SNKE87J "Made in Japan" Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Seiko 5 SNKE87J "Made in Japan" Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj k覺z覺lbulut » 30 Tem 2015, 02:05

G羹le g羹le kullan.
Kullan覺c覺 avatar覺
k覺z覺lbulut

Kay覺t: 26 May 2011, 00:59

Mesaj Battuta » 30 Tem 2015, 12:43

arkadalar ben 癟ok acemiyim yard覺mlar覺n覺z覺 bekliyorum. heves ettim kafaya koydum seiko 5 sport modelleri houma gidiyor ama samsunda bi saat癟iye sordum SRP621J1 modeline 627 tl dedi.

mywatcheshub 覺 繹nerdiler orada fiyatlar g羹zel ama g羹mr羹kte zorluk yaar m覺y覺m? kargo metodu neyi se癟meliyim? fedex i癟in 25$ fazladan 繹deme gerekiyor, air maill daha ge癟 geliyor ama 羹cretsiz. Fikir verebilir misiniz? 襤lk saatim olacak 羹niversitede 繹renciyken ald覺m ucuz casio yu saymazsam. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Battuta

Ya: 46
Kay覺t: 13 Tem 2015, 03:39

Mesaj copycat » 30 Tem 2015, 18:16

hay覺rl覺 olsun. sade bir model yaz s覺caklar覺nda keten g繹mlekle de g羹zel durur diye d羹羹nd羹m nedense ilk anda.
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Mesaj Clk » 30 Tem 2015, 19:51

MarineMaster'in anisina lafi sokmusum ama bir tebrik ederim yazmamisim :shock: Terbiyesizim iste ben ne yapayim :D

Japon yapmis hem de g羹zel yapmis :thumbup: Iyi g羹nlerde kullan Serkan :champ: (Nickin sonunda ki eke gerek yok :D )
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj ckan » 30 Tem 2015, 23:01

ayn覺s覺ndan k覺smetse bu haftasonu birtanede ben alaca覺m. Acaba en uygun fiyatla ankarada tavsiye yer varm覺d覺r?
Kullan覺c覺 avatar覺
ckan

Kay覺t: 19 Eyl 2014, 22:55

Mesaj SerkanGS » 30 Tem 2015, 23:04

Battuta yazd覺:arkadalar ben 癟ok acemiyim yard覺mlar覺n覺z覺 bekliyorum. heves ettim kafaya koydum seiko 5 sport modelleri houma gidiyor ama samsunda bi saat癟iye sordum SRP621J1 modeline 627 tl dedi.

mywatcheshub 覺 繹nerdiler orada fiyatlar g羹zel ama g羹mr羹kte zorluk yaar m覺y覺m? kargo metodu neyi se癟meliyim? fedex i癟in 25$ fazladan 繹deme gerekiyor, air maill daha ge癟 geliyor ama 羹cretsiz. Fikir verebilir misiniz? 襤lk saatim olacak 羹niversitede 繹renciyken ald覺m ucuz casio yu saymazsam. :)

Merhaba yeni seri bir Seiko 5 ve ilk otomatik i癟in 癟ok g羹zel bir se癟im. yurtd覺覺 garantisiz bir saat almaktansa bir ayd覺n saat bayisinden garantili almak daha mant覺kl覺 ama karar sizin tabi nakitte y羹zde 40 indirim ile garantili al覺n derim imdiden hay覺rl覺 olsun.
Dedicated to Perfection / Eski Kullan覺c覺 Ad覺 Desertsun
Kullan覺c覺 avatar覺
SerkanGS

Ya: 45
Kay覺t: 17 Kas 2010, 00:12

Mesaj SerkanGS » 30 Tem 2015, 23:13

k覺z覺lbulut :champ:
copycat evet bende 繹yle d羹羹n羹yorum ;) :champ:
ckan bayilere bir sorun Ankara'yi bilmiyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
SerkanGS

Mesaj SerkanGS » 30 Tem 2015, 23:38

Clk yazd覺:MarineMaster'in anisina lafi sokmusum ama bir tebrik ederim yazmamisim :shock: Terbiyesizim iste ben ne yapayim :D

Japon yapmis hem de g羹zel yapmis [emoji106] Iyi g羹nlerde kullan Serkan :champ: (Nickin sonunda ki eke gerek yok :D )

Clk MarineMaster'in an覺s覺na laf sok, Grand Seiko'nun an覺s覺na laf sok valla ay覺p :D teekk羹r ederim :champ: sondakini baa koyal覺m o halde GSSerkan :D
Kullan覺c覺 avatar覺
SerkanGS

ncekiSonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 163 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners