TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

IWC / Maurice Lacroix / Omega Arasında Tercih

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

IWC / Maurice Lacroix / Omega Arasında Tercih

Mesaj gk102835 » 27 Tem 2015, 15:11

Merhaba,

Siyah deri kayışlı orta üstü kalitede saat arayışındayım ve aşağıdaki modeller arasında kaldım. Kişisel olarak 44mm ve üstü çapta saatleri beğendiğimden her ne kadar IWC beni marka imajı ve kalitesiyle cezbetse de kafamda soru işaretleri var. Sizin görüşleriniz benim için çok faydalı olacağını düşünüyorum, şimdiden herkese değerli görüşleri için teşekkürler.

1. Maurice Lacroix MLPT6128SS001130

Resim

2. IWC IW391008

Resim

3. Omega Seamaster AQUA TERRA 150 M XXL

Resim
Kullanıcı avatarı
gk102835

Re: IWC / Maurice Lacroix / Omega Arasında Tercih

Mesaj MertYe » 27 Tem 2015, 15:48

gk102835 yazdı:Merhaba,

Kişisel olarak 44mm ve üstü çapta saatleri beğendiğimden...

Böyle demişsiniz fakat Omeganın 49.2mm çapa sahip olduğundan haberiniz var mı diye merak ediyorum. Canlı olarak incelediğimde bana acaip büyük gelmişti açıkçası ki genelde 43-46 mm aralığında saatler kullanıyorum. Yanlış anlaşılmak istemiyorum aslında güzel bir saat fakat sadece internetten bakarak bu saatten hoşlandıysanız kesinlikle düşünmeden önce canlı görmenizi tavsiye ederim. Her ne kadar benim görüşüm IWC marka olarak Maurice Lacroix'ten daha iyide olsa da optik olarak Maurice' i daha çok beğendim. Zaten mekanizmaları ve marka değerleriyle ilgili daha fazla yorum gelir konuya.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj kilimanjaro » 27 Tem 2015, 15:55

Resimler bende açılmadı.Moderatör arkadaşlarımdan rica etsem saat resimlerini koyabilirlermi acaba ?
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Cct » 27 Tem 2015, 15:58

Ben hiçbirini tercih etmezdim :(

Sebeplerini sıralayacak olursam :

-ML'da çok daha iyi seçenekler mevcut. Malesef bu model bu sınıfta fazlasıyla bulunan karbon kopya ETA7750 saatlerden biri..

Bunun yerine ML Masterpiece Roue Carree çok daha özel bir seçim olabilir.

Resim

-IWC çok fazla aramın olduğu bir marka değil ama en azından bu değil diyebilirim.

Ingenier Racer Chronograph klasik bir model olmasada hem boyut hemde duruş olarak etkileyecektir. (Biraz pahalı tabi)

Resim

-Omega için ne söylesem bilemiyorum.. Hatta neden böyle bir Aqua Terra modeli var hiç anlamıyorum..

Önerim Deville Chronograph olacaktır.

Resim

Eminim başka öneriler gelecektir :thumbup:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj kilimanjaro » 27 Tem 2015, 16:05

İşin içinde IWC varsa ve o fiyat skalalarına çıkılıyorsa seçenekler çoğalır ve ben olsam rolex veya panerai düşünürdüm.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj kilimanjaro » 27 Tem 2015, 16:07

Can , bu 7750 yi kafama öyle bir kazıdın ki nerde bir crono görsem hemen mekanizmayı soruyorum :D

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj cagatay10 » 27 Tem 2015, 16:09

Ustteki saatlerle asagi, yukari ayni fiyat araliginda ve gayet yakisikli baska bir alternatif;

Resim
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Mesaj Cct » 27 Tem 2015, 16:11

kilimanjaro yazdı:Can , bu 7750 yi kafama öyle bir kazıdın ki nerde bir crono görsem hemen mekanizmayı soruyorum :D

Hepsi aynı saat abi ya :lol:

Bıktım aynı layoutu görmekten :x

Tamam yani, ETA7750 safkan bir chronograph mekanizma, rüştünü ispatladı, okulu bitirdi, askere gitti, işe girdi, nişanlandı vs. ama nolur bitsin artık ya :lol:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 174 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners