TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

IWC Daytona / GMT Master vs PP 5711 AP RO / PAM Takas Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Takas

Mesaj sedir » 23 Tem 2015, 22:03

Horolopatolojik bir durum :D
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj afl » 23 Tem 2015, 23:24

Sizin takımda bu maç için Batman, Daytona , IWC, Hulk ve Santos XL var, karşı taraf ise AP, PP Nautilus 5711, Panerai ve yeni YM ile çıkıyor. Karşı taraftan, Jumbo olmadığı için bence AP elenir, Panerai bu şartlarda düşünülmez bile, yeni YM da PP 5711 karşısında zayıf kalır.
Bana göre karşıdan alınacak tek saat 5711 gibi ortaya çıkar.
Sizde Daytona kesin kalmalı, IWC tek deri kayışlı saat ve gold dress watch açığını kapatacağı için kalmalı. Batman kalsa iyi olur.
Bu durumda Batman varken Hulk feda edilebilir ve Hulk + Santos karşılığında 5711 takası denenir. Başarılırsa,
Batman (her yola gelir) + Daytona (ağır abi) + 5711 (her yola gelir) + IWC (dress +smart casual) şeklinde hem bilezikli hem deri kayışlı çok amaçlı ve zarif bir koleksiyon olur.
Tabi bu fikir sadece bahsi geçen saatler konu alınarak ve hepsine eşit mesafede durduğunuz düşünülerek ortaya atıldı. Elinizde başka saatler varsa ve en önemlisi sizin hangi saati bileğinizde görmek istemeniz ve hangi saatlerden soğumuş olmanız tüm dengeleri değiştirebilir. Kolay gelsin :champ: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj asymptote » 23 Tem 2015, 23:28

Ne sıkıntılı bir iş.. :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Thevenin » 23 Tem 2015, 23:32

sedir yazdı:Horolopatolojik bir durum :D

+bir miktar holosko her derde deva :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Cct » 24 Tem 2015, 00:38

AP'nin Jumbo olmadığını yeni idrak ederek 5711 olarak teoremimi güncelliyorum :thumbup: :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Clk » 24 Tem 2015, 13:37

afl yazdı:Sizin takımda bu maç için Batman, Daytona , IWC, Hulk ve Santos XL var, karşı taraf ise AP, PP Nautilus 5711, Panerai ve yeni YM ile çıkıyor. Karşı taraftan, Jumbo olmadığı için bence AP elenir, Panerai bu şartlarda düşünülmez bile, yeni YM da PP 5711 karşısında zayıf kalır.
Bana göre karşıdan alınacak tek saat 5711 gibi ortaya çıkar.
Sizde Daytona kesin kalmalı, IWC tek deri kayışlı saat ve gold dress watch açığını kapatacağı için kalmalı. Batman kalsa iyi olur.
Bu durumda Batman varken Hulk feda edilebilir ve Hulk + Santos karşılığında 5711 takası denenir. Başarılırsa,
Batman (her yola gelir) + Daytona (ağır abi) + 5711 (her yola gelir) + IWC (dress +smart casual) şeklinde hem bilezikli hem deri kayışlı çok amaçlı ve zarif bir koleksiyon olur.
Tabi bu fikir sadece bahsi geçen saatler konu alınarak ve hepsine eşit mesafede durduğunuz düşünülerek ortaya atıldı. Elinizde başka saatler varsa ve en önemlisi sizin hangi saati bileğinizde görmek istemeniz ve hangi saatlerden soğumuş olmanız tüm dengeleri değiştirebilir. Kolay gelsin :champ: :thumbup:

Bu yorumu okuduktan sonra "afl Thriller bir kitap yazsa da okusak" diye gecti icimden :super: Yorumun bu Kadar detaylisina :thumbup: :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj afl » 24 Tem 2015, 16:50

Clk yazdı:Bu yorumu okuduktan sonra "afl Thriller bir kitap yazsa da okusak" diye gecti icimden :super: Yorumun bu Kadar detaylisina :thumbup: :champ:

Clk :champ: :champ: , problem kendi problemimiz olmayınca satacak akıl fikir çok tabi :lol: Bekara karı boşaması kolay derler ya, benimki de öyle oldu biraz :D
Kullanıcı avatarı
afl

Re: IWC Daytona / GMT Master vs PP 5711 AP RO / PAM Takas Yo

Mesaj fargo » 11 Ağu 2015, 22:29

Tamamen kendi zevklerime göre:

IWC 7-day mekanizması biraz sıkıntılı (accuracy anlamında), ve bence IWC overpriced bir marka. Bunun üzerine bir de altın saat sevmediğimden IWC + Daytona'yı verirdim, karşılığında Nautilus'u alırdım diye düşünüyorum. AP güzel saat yapsa da marka imajı ve rapçi limited editionlarıyla gözümden düşüyor. Nautilus çok daha harika bir seçim olurdu, hem de değerini hemen hiç kaybetmeyen bir saat.

Rolex batman harika duruyor, onu tutup hergüne kullanırdım.

İlerde ise deri kayışlı saat eksiğini gidermek için bir Lange almayı düşünürdüm. Zaten Patek + Lange + Rolex olunca da saat hobisini zirvede noktalamış olur insan :)
Kullanıcı avatarı
fargo

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 172 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners