TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saat Markaları

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saat Markaları

Mesaj HKewell » 09 Nis 2015, 23:34

500-1000 tl arası Tissot Seiko modeli önerir misiniz?

Aslında Tissot PRS 516'yı beğendim fakat bütçemi aşıyor.DAha doğrusu Tissot marka saat nerden ucuza bulunur tam bilmiyorum.Genelde saat&saatten falan baktım
Kullanıcı avatarı
HKewell

Mesaj sindirgi » 21 Nis 2015, 20:33

İyi aksamlar tüm saat sevdali arkadaslar;

Sitede uzun sure arastirmadan sonra bugun üyelik gerceklestirdim. 3000 tl ye otomatik saat bakiyorum ama kafam corba olmus durumda yaz sonuna kadar alma hedefim var bir kac begendigim modeli paylasacagim. Tavsiyelerini bekliyorum.

http://www.alwaysfashion.com/bl/p/10282 ... 6793/10404

http://www.alwaysfashion.com/bl/p/6805/ ... 86335/6862

http://www.alwaysfashion.com/bl/p/2813/ ... graph/2858 Sanirim bu otomatik degil ama hosuma gitti.Fiyatda 4000 den asagiya olacagini zannetmiyorum.
Kullanıcı avatarı
sindirgi

Mesaj Socvery » 02 Haz 2015, 11:22

Öncelikle herkese merhaba, alwaysfashion.com sitesini üstünkörü araştırdığımda güvenilir bir site olduğuna kanaat getirdim. Daha önce alışveriş yapmış olup sorun yaşayan var mı?
Resim
Bu saat quartz, o yüzden çok pahalı olacağını sanmasam da 4bin üzeri olacağı kesin :) Teklif isteseydiniz, gün içerisinde fiyatını öğrenebilirdiniz.
Kullanıcı avatarı
Socvery

Mesaj Horologist81 » 23 Tem 2015, 00:06

Merhaba,

Forumda yeni sayilirim. Yararli tavsiyelerinizi takip ediyorum. Ancak fiyat skalaniz konusunda bayagi saskinim:) 500 - 1500 TL arasi Oris tavsiye etmissiniz fakat ben 3.500 TL altinda Oris fiyati almadim. Begendigim Oris modelleri de 4.000 TL ve uzeri idi. Yanlis yerlere mi sordum acaba:)
Kullanıcı avatarı
Horologist81

Mesaj MertYe » 23 Tem 2015, 06:36

Horologist81 yazdı:Merhaba,

Forumda yeni sayilirim. Yararli tavsiyelerinizi takip ediyorum. Ancak fiyat skalaniz konusunda bayagi saskinim:) 500 - 1500 TL arasi Oris tavsiye etmissiniz fakat ben 3.500 TL altinda Oris fiyati almadim. Begendigim Oris modelleri de 4.000 TL ve uzeri idi. Yanlis yerlere mi sordum acaba:)

Öncelikle foruma hoş geldiniz. Konunun 2010 da açıldığı düşünülünce o dönemde chf yani İsviçre frangi 1.4 TL seviyelerindeydi. Su an tam 2 kati diyebileceğimiz bir seviyede. Yani sizin 4000 lira fiyat aldığınız Oris 2000 lira idi kur farkından dolayı. Birde 5 sene içerisinde firma da fiyatlarda artış yapmış olacağı için indirim pazarlık 1500 lira seviyelerine alinabilirdi diye düşünüyorum. Tabi o dönemde bende saat konusunda çok aktif değildim. Yazdıklarım sadece birer varsayım sonuç olarak. :champ:
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Clk » 23 Tem 2015, 19:28

MertYe yazdiklarin varsayim degil gercekler ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj dude » 15 Eyl 2015, 08:42

SeRxx yazdı:0-750 TL: Seiko 5 , Citizen, Orient, Swatch, Casio

750-2000 TL:Hamilton, Mido, Tissot, Certina, Steinhart, Seiko

2000-4000 TL: Oris, Tag Heuer, Longines, Maurice Lacroix

4000-8000 TL: Breitling, Tag Heuer,Longines, Omega

8000 TL +: Rolex, Panerai, Breitling, Omega, Zenith, IWC, Seiko Spring Drive,Grand Seiko

2-4k arası hangi model maurice lacroix önerirsin. otomatik ve quartz mi bu seviyedeki saatler.
Kullanıcı avatarı
dude

Mesaj interstellar » 30 Eki 2015, 20:01

Merhaba dostlar. Bu yaşa kadar internetten alınan 60 70 tl lik, hac dan gelen saatlerle idare ettim :D. Artık şöyle esaslı bişey alayım diyorum. Bi kaç gündür bakıyorum 500 le başlayan bütçeyi 1.250 de sınırladım. Şimdilik bu rakam iyi ama hayatımda ilk defa saat alacağım için hiç bi fikrim yok.
Aradığım özellikler:
Analog
DERi kordon
Yuvarlak
Küçük saniye ve kronometre göstergeleri olan mekanik bir saat önerir misiniz ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
interstellar

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 70 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners