Erenecz yazd覺:癟ok sa癟ma olacak ama,ulysee nardin 263-66 kullan覺yorum u anda,rolex sub.癟ok g羹zel ama kendi saatimdende ayr覺lmak istemiyorum,ii g羹c羹 b覺rakt覺m bu iki saati inceliyorum imdi,vazm覺ge癟eyim sub dan yoksa alay覺mm覺 yurtd覺ndan karar veremedim,iki saat fazla olur,d羹羹ncelerinizi ve yard覺mlar覺n覺z覺 bekliyorum,teekk羹rler,ulysse g羹zel bi saat ama ben bundan bi 15-20 y覺l sonra hala deeri olabilecek(maddi anlamda deil)繹zel bi saat istiyorum bu y羹zden submar覺ner 癟ok houma gidiyor...
Bende de benzer bir karars覺zl覺k vard覺 bende u an 263-90 modelini kullan覺yorum Ulysse Nardin'in. Durup d羹羹nd羹羹m zaman Ulysse acaba ne kadar deerli olur diye (benim d羹羹ncem hem maddi hem marka deeri olarakt覺.) Ulysse Nardin 癟ok iyi bir marka olmas覺na ramen Rolex'in deer koruma ve deerine deer katma konusunda daha baar覺l覺 bir marka olduu aikar. u an bile 1975 model Pepsi bezel GMT ler 癟ok rahat al覺c覺 bulabilmekte ve o tip saatler s羹rekli kendine deer kat覺yor diye d羹羹n羹yorum. Tercih tabiki sizin ama deerini koruyacak konusunda Ulysse nardin diyince belki diyorum ama Rolex dendiinde deer korumamas覺 gibi bir ihtimal pek gelmiyor akl覺ma.