TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega Speedmaster 321 Meister

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj MioPrivato » 18 Tem 2015, 16:59

Arkadaslar merhabalar,

Suanda kendime ve cebime karsi buyuk bir savas icerisindeyim..
Birkac yil once koleksiyonuma Omega Speedmaster 321 almistim 1967 uretimli. Maliyeti bana €2750 olmustu.
Yillar icerisinde degeri birazda olsa ciktigini biliyoruz goruyoruz. Ikincisini almayi his dusunmedim, cunku aklimda baska saatlerde var birikim yapip almak istedigim. Bugun bir teklif aldim baska bir speedmaster 321 icin. Fakat bu speedmasterin farki kadraninda ''Meister'' yaziyo olmasi.
Normalde Tiffany/Patek veya Meister/Omega gibi saatlerin gereksiz yere sisirildigini dusunuyorum. Bagzen 2-3 kat fiyat koyuyolar sirf baska bir isim yazdigi icin. Ama teklif gayet cazib, fiyati €4250 ve saat gayet iyi durumda orijinal celik bandi dahil.

Sizin icin bir Omeganin Meister olmasi onem tasirmi?
Alirsamda koleksiyon amacli degil, yatirim amacli alirim diye dusunuyorum. Sizce mantikli bir yatirim olabilirmi?

Goruslerinizi bekliyorum :champ:

Resim
Karim bana, ''Benmi, Saatlerinmi?'' diye sordugunda dusunmek icin zaman istedim ve kronometresini actirdim..
Kullanıcı avatarı
MioPrivato
Contributor

Mesaj Thevenin » 18 Tem 2015, 17:21

Ben acikcasi ilk defa duydum Meister ornegini. Chrono24'te 1964'ten bir tanesi EUR 18K dolaylarinda alici bekliyor :shock:

Antiquorum'da CHF 20K degerine alici bulmus bir saat de var.

Resim

Standart Speedmaster Cal. 321 harika bir saat; ama bence de kendinden " Meister " zaten :thumbup:

Ilave bir yaziya luzum yok diye dusunuyorum :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Re: Omega Speedmaster 321 Meister

Mesaj MioPrivato » 18 Tem 2015, 17:31

@Thevenin :thumbup:

Chrono24 deki satilik olan speedmaster zaten uzun yillardir satilikta. O fiyatta alici bulabilecegini dusunmuyorum.
Bagzi acik artirma sitelerinde astronomik fiyatlar verilebiliyor evet.
Aslinda bakarsaniz Omega satisi yapan Meister disinda birde Turler ve Tiffany vardi. Ozellikle Tiffany cok pahali daha nadir bulundugu icin.

Ama bende aslinda katiliyorum size, Meister olmasi bir ozellik olmamasi gerekir..
Karim bana, ''Benmi, Saatlerinmi?'' diye sordugunda dusunmek icin zaman istedim ve kronometresini actirdim..
Kullanıcı avatarı
MioPrivato
Contributor

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hasankzc, hellamer, kesikparmak ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners